*Nettavisen* Sport.

Goop regjerer

Foto: hesteguiden.com

Bjørn Goop er aom vanlig hardt betrodd på hjemmebanen Färjestad under fredagens V4-kjøring.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi går inn i nok en begivenhetsrik helg med Copenhagen Cup på Charlottenlund søndag som det store høydepunktet. Danskenes hovedbane byr på V75 søndag og vår allestedsnærverende travekspert Espen Edvardsen reiser til København allerede fredag morgen og sammen med vår danske travekspert Carsten Rabjerg kommer de to til å servere feiende ferske V75-tips søndag. Før den tid er det V4 på Färjestad fredag ettermiddag, mens vi til kvelden kan spille både V65 til Jarlsberg og V64 til Østersund.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Färjestad
V4 kl 12.20
DD kl 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

De to beste
På Färjestad er det som nevnt i ingressen ikke noe nytt at Bjørn Goop regjerer. En like klar nummer to er Magnus Jakobsson og i en omgang der vi synes det er vrient å finne bankeren, er det nettopp disse to gutta vi velger å stole på i V4-3/DD-2. 3 Boztheman og 5 Outstanding Night har begge trukket fine startspor og møter slett motstand i dette løpet. Det lukter tet og lederrygg, og hvem skal trykke opp farten underveis. Vi spiller to hester i V4-3/DD-2.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Fryktelig underspilt
Norgeskjenningen Mats L. Andersson seler ut 1 Wind Beauty i V4-1, og hesten blir nesten ikke rørt i totoen. Feltet holder svak klasse og Wind Beauty er en mil bedre enn raden og fra et perfekt førstespor, skal toprosenteren vies litt oppmerksomhet. Wind Beauty har vært forfulgt av utur i sine siste løp og fredag er det kanonverdi i henne. Kanskje er det langsøkt, men vi betaler for 1 Wind Beauty på alle kupongforslag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag