Gå til sidens hovedinnhold

Gøy å spille poker igjen

BLOGG: Johnny Lodden har fått tilbake spillegleden.

Jeg har som vanlig i de mørke vinterdager spilt uvanlig mye, dog uten å blogge om det, selvsagt. :P Orker ikke å si at jeg skal skjerpe meg og slikt på den fronten, for det ser jo ikke ut til og skje! Skjerpings!

I København følte jeg at jeg spilte veldig, veldig bra i de to nesten fulle dagene jeg spilte, men dessverre ville ikke pokergudene meg noe godt! Jeg kjenner at jeg nå endelig har funnet ut hvilken måte jeg skal spille den nye strukturen på. Jeg slet ganske mye i startfasen med den nye strukturen, følte nesten at den ble for dyp for meg i starten og spilte med altfor stor risiko. Både på Bahamas og i København spilte jeg mye mindre hender, og heller bare spilte bra de jeg spilte, noe som funker mye bedre, folk flest der ute vet hvem jeg er nå og vet at jeg er glad i å kjøre på knallhardt på bløffene, så folk syner ned med mye rart for tiden, så dette er jo bare noe jeg må ta fordel av!

Mulig jeg spiller litt for stramt, da jeg har hatt med meg 12.400 og 23.700 inn i dag 2 på disse turneringene ;) Startstack er 30.000!

Etter en lang første dag i København hadde jeg tydeligvis ikke fått nok poker - vi spilte da fra 14:00 til rundt 01:00, for etter et par øl i baren så bar det opp på rommet, der Norge skulle spille mot Canada klokka 02:00 samme tid som Tirsdag 250k guaranteed med 1k buy-in begynte på Stars, så jeg signa meg opp der!

Etter noen timer begynte virkelig søvnlysten å dra på og jeg sovnet i små perioder titt og ofte. Så da finalebordet begynte rundt klokka 10, var jeg virkelig ute å kjøre, men med bra stack så var det bare og krysse fingrene og satse på at jeg ikke sovnet. Klarte å kave meg inn til en fin tredjeplass til slutt, så var det bare å ødelegge neste dag med en liten 12-timers på øyet!

Som sagt så har jeg spilt en hel del i det siste. Det har som vanlig gått i store svingninger, men faktisk har det i det siste gått litt stabilt oppover, noe som ikke har skjedd på årevis, til og med plusset litt i cashgames! Jeg burde jo klare å holde meg på 5-10 og 10-20, men 25-50 PLO-spillene på PokerStars frister ofte litt for mye! Disse laga er sannsynligvis de tøffeste på nett utenom de høyeste laga på FTP, så her bør jeg klare å holde meg vekk, men av og til så må man jo bare prøve ;)

Nå sitter jeg på flyet ned til Berlin og skal ut i ilden der i morgen! Gleder meg som en liten unge til å spille igjen! Er så deilig å få spillegleden tilbake! Når jeg til og med setter meg ned på nett nå, så føler jeg at jeg har det gøy! Den følelsen har jeg leita lenge etter nå!!!

På lørdag eller søndag tar jeg med meg fruen og reiser på en fortjent ferie til Thailand frem til NM starter! Skal bli deilig å slippe minus 20 og heller få pluss 30!

Vel, vel nå venter en liten middag med Stephan og William i Berlin!

Ses i Riga, alle mann!

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken