RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Graf-nei til comeback

Steffi Graf sier nei til å gjøre et skikkelig comeback – slik som evigunge Martina Navratilova har gjort på kvinnenes tennistour.

Den tyske, tidligere tennisstjernen fikk spørsmålet på en pressekonferanse i forbindelse med at hun blir innvalgt i tennisens ”Hall of Fame”.

- Nei, nei, nei, jeg kommer ikke tilbake igjen. Det kommer ikke til å skje. Det vil bety alt for mye tid borte fra barna mine, og det har jeg ikke lyst til, sier Graf, ifølge AFP.

Steffi Graf er gift med den mannlige tennisstjernen Andre Agassi, og de har barna Jaden på 2 år, og Jaz på 6 måneder. Selv om hun nå og da spiller litt tennis, tar barna for mye tid til et skikkelig comeback.

- Jeg spilte faktisk ikke tennis på nesten ett år. Det er bare de siste ukene jeg har spilt litt forsiktig nå og da. Men jeg elsker fortsatt tennis, forsikrer hun.

Ektemannen foreslo for et drøyt år siden at de to skulle spille mixed double i en av Grand Slam-turneringene. Allerede da fastslo Graf at det var liten sjanse for det. Det var før hun ble gravid med Jaz.

- Ekstremt, ekstremt liten sjanse, sa hun da.

Steffi Graf la opp som tennisspiller, etter at hun hadde vunnet sin sjette tittel i French Open i 1999.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere