RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grahn vil ikke spille mot Brann

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Tobias Grahn er på kant Malmö-trener Tom Prahl. Den tidligere VIF-spilleren ønsker ikke å spille morgendagens Royal League-kamp mot Brann.

Tobias Grahns kontrakt med danske Århus har gått ut, og 24-åringen er tilbake i Malmö. Men spissen har tidligere uttalt at han ikke ønsker å spille for klubben så lenge Tom Prahl er trener.

I dag sier han til Aftonbladet at han ikke vil spille morgendagens Royal League-kamp.

- Jeg har ikke lyst til å spille. Jeg er ikke særlig motivert. Jeg er trøtt både fysisk og psykisk, sier Grahn til avisen.

- Jeg har sagt til Malmö at jeg trenger fred og ro.

Trener Tom Prahl bekrefter at Malmö drar til Bergen uten Grahn i troppen. Men han har en annen forklaring på dette enn spilleren selv.

- Han er ikke spilleklar. Riktignok er leieavtalen med Århus gått ut, men overgangen tilbake til oss går ikke like kjapt. Dessuten har Tobias en dårlig tå, og hadde neppe vært aktuell uansett, sier Prahl.

Foruten Tobias Grahn må Malmö klare seg uten Joseph Elanga i møtet med Brann. Markus Rosenberg er imidlertid tilbake etter ett år på utlån til Hamlstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere