*Nettavisen* Sport.

Grant forventer å beholde stjernespiller

Foto: Adam Davy

Manageren mener West Hams framtid er en god grunn til å bli for Scott Parker.

23.04.11 11:57

- Det er lenge til sommeren ennå, men jeg er trygg på at Scott blir fordi han vet hva klubbens framtid er, sier Avram Grant ifølge Sky Sports.

- Han vet vi kommer til å forsøke å gjøre ting bedre og gjøre framskritt. Og han er en stor del av det, så jeg tror han blir værende.

Mens West Ham har hatt en laber sesong og stort sett har ligget under nedrykksstreken, har Scott Parker hatt en av sine beste år på midtbanen til «the Hammers».

Den engelske landslagsspilleren ble fredag kåret til årets spiller i Premier League av journalistene i Football Writers Association. En velfortjent utmerkelse ifølge manager Grant.

Les saken: Dette er årets spiller i Premier League

- Jeg synes han fortjener det. Det er bra for ham, og det er bra for fotballen. Man trenger ikke å velge spillere fra topplagene hver gang, sier israeleren med fortid som manager i både Chelsea og Portsmouth.

Parker er bare den andre West Ham-spilleren i historien som mottar en tilsvarende pris. Forsvarsbautaen Bobby Moore fikk en lignende utmerkelse på 1960-tallet.

Med fem kamper igjen av sesongen ligger West Ham nest sist med to poeng opp til trygg grunn. Parker er en ettertraktet mann og klubben fra Øst-London skal få slite med å holde på 30-åringen om de ikke greier å redde plassen i sesonginnspurten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag