Gå til sidens hovedinnhold

- Gråter ikke for Sandefjord

Strømsgodset-trener Dag-Eilev Fagermo synes ikke det var leit å sende Sandefjord ned en divisjon.

STRØMSGODSET – SANDEFJORD 4-0:

MARIENLYST STADION (Nettavisen): Strømsgodset vartet opp mest festfotball da Sandefjord ble knust 4-0 i Drammen søndag kveld. For gjestene ble det imidlertid ingen fest.

Konkurranseidrett
Sandefjord måtte svelge et tungt nedrykk og må nå se frem mot spill med Norges nest beste kommende sesong.

- Det er ingen i Godset som griner for at Sandefjord rykker ned i dag. Det er jo en konkurranseidrett vi driver med, sier Godset-trener Dag-Eilev Fagermo til Nettavisen.

Sjefen får støtte av venstreback Glenn Andersen:

- De var vel så godt som nede før de møtte oss. Det er trist for dem at de rykker ned, men sånn er nå en gang fotballen.

Med seieren over Sandefjord har Drammens-laget endelig tatt flere poeng hjemme enn borte i år (15 hjemme, 13 borte). Fagermo mener fansen fortjente sprudlefotball mot gjestene fra Vestfold.

- Dette var deilig. Jeg synes det er viktig at publikum får ordentlig underholdning i dag og at de får slappet av litt, sier Fagermo.

Stjernetreff
Christer George kom innpå i andreomgang og bidro blant annet med en meget vakker scoring på et distanseskudd. George tenkte også på fansen etter 4-0-seieren.

(Artikkelen fortsetter under videovinduet)

192881

- Vi scorer fire og er veldig fornøyde med kampen i dag. Endelig løsnet spillet skikkelig på hjemmebane, det er fint for både oss og fansen, sier den tidligere Rosenborg-spilleren.

Trener Fagermo var også påpasselig med å gi spiss Thomas Sørum honnør etter at han fikk sjansen på topp på bekostning av Peter Kovacs.

- Sørum er etter min mening banens beste i dag. Han avgjør nesten kampen alene ved at han skaffer straffe og gjør at Birger Madsen får rødt kort. Thomas var meget god i dag, skryter sjefen.

Kvaliktrussel
Godset har nå sikret seg mot direkte nedrykk, men det er bare tre poeng ned til Start på kvalifiseringsplassen.

- Ja, vi kan fortsatt havne på kvalikplassen, så det er mye å spille for i de tre siste kampene. Vi må fortsatt ta en del poeng før vi kan si at dette har vært en god sesong for Strømsgodset, sier Fagermo.

- Nå er vi i hvert fall ikke et dårlig hjemmelag lengre, skyter en smilende Glenn Andresen inn.

Drammens-laget møter Tromsø (B), Fredrikstad (B) og Stabæk (H) i sine tre siste kamper i årets sesong.

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene