Gå til sidens hovedinnhold

Gratishaugen flyttes til Wyllerløypa

Årets The Oakley Arctic Challenge stenger billettluka så publikum slipper å åpne lommeboka.

Oslo: De siste årene har det kostet penger å se The Oakley Arctic Challenge, enten i form av TV-lisenskroner eller billetter.

I år inviterer de publikum til å se verdens beste snowboardere fly gjennom lufta i levende live, uten å måtte betale inngangspenger.

17 -19 februar skal både gutter og jenter i toppen av TTR-serien få sjansen til å bevise sine konkurranseferdigheter.

Generalprøve

VM på ski 2011 har inkludert den historiske gratishaugen i Holmenkollen i arenaen. Det betyr slutten på lavbudsjettpublikummernes muligheter til å kunne få et gratis glimt av sine idrettshelter.

På den andre siden av Tryvannshøgda reinkarneres haugen i form av utsikt til snowboardløypa som blir generalprøven på neste års offisielle VM i snowboard.

Nå er det igjen duket for folkefest a la femmila med høy termosfaktor og ekte idrettsglede i fokus.

Støtte fra kommunen

Arrangørene av The Oakley Arctic Challenge har fått så mye støtte fra Oslo Kommune og publikum de siste årene at de har lyst til å gi fritt leide til tilskuere langs skogbrynet i Wyllerløypa.

Delen av Tryvann Skisenter som ligger ned mot Sørkedalen har gjennomgått store topografiske forandringer etter at tildelingen av snowboard-VM i 2012 var et faktum. Nå vil de dele opplevelsen av den nye arenaen med hovedstadens befolkning og tilreisende publikum.

Inngang oppe og nede

Under forrige års konkurranse var publikumsinngangen fra bunnen av Wyllerløypa i Sørkedalen. I år blir det også mulig å komme inn via Tryvann Vinterpark.

Det vil bli aktiviteter i hele anlegget og unnskyldninger for en familieskidag byr seg sjelden mer frem enn denne helgen.

Selv om det nå blir mulig å bruke parkeringsplassen på Tryvann, oppfordrer det miljøsertifiserte arrangementet flest mulig til å reise kollektivt.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen