RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gratiskanal skal vise hockey-VM

UHELDIG: Mats Zuccarello Aasen kunne blitt Rangers-helt i natt, men brente alle sine kjempesjanser.
UHELDIG: Mats Zuccarello Aasen kunne blitt Rangers-helt i natt, men brente alle sine kjempesjanser. Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Max har sikret seg rettighetene.

TVNorge-eide MAX skal vise Ishockey-VM i 2012/2013, melder de i en pressemelding.

Gratiskanalen har sikret seg retten til å vise 24 kamper fra 2012-VM, som spilles i Sverige og Finland. Kanalen mener de har kjøpt rettighetene til de viktigiste kampene. Det innebærer Norges kamper, finalerundene samt de største og mest prestisjetunge oppgjørene, som for eksempel Canada mot USA, skriver de.

VM i 2012 åpner i Globen i Stockholm, og er et ekte nabooppgjør mellom Sverige og Norge. Det blir også første sending på MAX.

- Dette har vi store forventninger til. Nærmere et hockey-VM på hjemmebane kommer du ikke. Norsk hockey er i støtet, med gode prestasjoner og store profiler. Og åpningskampen mellom Sverige og Norge i Globen er det jo bare å glede seg til, sier TVNorge-sjef Harald Strømme.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere