*Nettavisen* Sport.

Gratulerer med dagen, Annette_20

London, 18. September 2008

Først og fremst må jeg bruke denne bloggen til å gratulere en av Norges aller beste pokerspillere med dagen. Annette Obrestad, for mange bedre kjent som Annette_15, fyller i dag 20 år! Jenta begynner jo nesten å bli voksen!

Hun har vært flink med timingen. For i morgen starter WSOPE (World Series of Poker Europe) her i London. Alle husker vel hvordan det gikk i fjor i hovedturneringen av WSOPE? Annette vant og gikk fra å være litt kjent i pokerverdenen til å bli en av de mest omtalte – ikke bare i Norge, men i verden! En rå prestasjon!

For egen del så vet jeg ikke helt hvilke eventer jeg skal spille.

Helt sikkert er det at jeg spiller turneringen i morgen (Texas Hold’em No Limit med innkjøp 1500 pund). Helt sikkert er det også at jeg spiller H.O.R.S.E. til 2500 pund. Men hovedturneringen spiller jeg bare om det går bra i en eller to av de andre. 10.000 pund er mye penger! Og turneringene har jo ikke gått veldig bra for meg i år (for de som ikke har fulgt helt med: Dette er understatement de luxe!).

Jeg har, som alltid, ekstremt lyst til å gjøre det bra når jeg stiller til start. 1500-eventen kan passe meg godt. Texas Hold’em no limit er mitt beste spill – i alle fall i turneringer, så alt annet enn finalebord her er ikke godtatt. Muligens kan en mindre pengepremie godtas hvis den følges opp av ditto i H.O.R.S.E. Jeg er med andre ord veldig optimist før denne turneringen. Bare tiden vil vise om jeg har grunn til det ...

Og så må jeg vel slutte av der jeg begynte:

Gratulerer med dagen, Annette! Og lykke til i årets WSOPE!

Andreas

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.