Gå til sidens hovedinnhold

- Gratulerer, Rosenborg!

Magne Hoset var ikke i tvil etter tapet for Vålerenga: Det er bare å gratulere Rosenborg med gullet.

VÅLERENGA - MOLDE 2-1:

ULLEVAAL STADION (Nettavisen):

Med 1-2-tapet for Vålerenga lørdag kan Molde være 13 poeng bak Rosenborg hvis trønderne vinner sine to utestående kamper. Med under enn tredjedel av seriesesongen igjen, innser midtbaneeleganten at gulløpet er kjørt.

- Det er for få kamper igjen til å gjøre noe med Rosenborg. Nå må vi se bak oss på Odd og Stabæk, og konsentrere oss om å sikre sølvet. Og komme oss til cupfinalen, sier Hoset.

For å få til det siste, må de lære seg å slå Vålerenga. Det har ikke Molde klart på to forsøk i år (0-3 hjemme, 1-2 borte). Om fire uker møtes de igjen i semifinalen på Aker stadion.

- Der skal vi ta revansje, sier Hoset.

Les også: Martins taktiske triumf

- Vi ble overrumplet
Molde-trener Kjell Jonevret erkjenner at VIF hadde den gutsen som Molde manglet på Ullevaal.

- Vålerenga var hetere og ville vinne mer enn oss. I første omgang gikk det helt enkelt for fort for oss, vi ble overrumplet, sier han.

Nå må Jonevret klare seg uten Vegard Forren, José Mota og Pape Pate Diouf i neste kamp. Alle tre er ute med karantene etter å ha fått gule kort mot VIF.

- Ja, sånn er det noen ganger. Selv om jeg synes Pape fikk et typisk bortebanekort. Dommeren gir han gult kort fordi publikum piper på ham, sånt ser man hele tiden, sier Jonevret.

Martin Andresen: - Har aldri fryktet nedrykk

Andresen: - Vi vant fortjent
Han synes kampen på Ullevaal lignet mye på den i Molde i mai, der VIF vant 3-0.

- Vi har ballen og skaper sjanser, og de er effektive. I mai vant vi vel 13-2 i sjanser og tapte 3-0. Så ille var det ikke i dag, men jeg synes vi var best, sier han.

VIF-manager Martin Andresen så det litt annerledes:

- I flere av kampene vi har tapt, har vi spilt bedre enn motstanderen. Likevel har vi endt opp med tap og null poeng. Forskjell i dag er at vi faktisk vant - og jeg synes vi vant fortjent.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken