Gå til sidens hovedinnhold

Grealish slår kraftig tilbake mot kritiker: - Det verste jeg har sett

Aston Villa-korrespondent langer ut mot Jack Grealish. Det får den engelske midtbanestjernen til å reagere.

- Dette er den verste og mest ensidige artikkelen jeg har sett ... Klasseløs? Sjalu? Kunne ikke vente med å komme seg vekk? Hvordan? Jeg har vært Villa-fan hele livet mitt og jeg er det fortsatt. Det du ikke forstår er hva som foregår i den virkelige fotballverdenen.

Slik svarer Jack Grealish Aston Villa-korrespondenten Ashley Preece etter å ha sett en artikkel skrevet om ham i Birmingham Mail.

- Usmakelig

Der langer nemlig Preece ut mot Manchester City-spilleren etter å ha sett et intervju av ham på ITV, i forkant av Englands VM-kvalifiseringskamp mot Ungarn torsdag.

- Det var en selvtilfredshet og arroganse ved Jack Grealish som var ganske usmakelig da han i en idrettshall på St George's Park og snakket med ITVs Gabriel Clarke foran Englands 4-0-seier over Ungarn, begynner Preece.

I sommer forlot som kjent Grealish barndomsklubben Aston Villa til fordel for Manchester City, og Peerce mener han allerede ser nye sider av den offensive midtbanespilleren som ikke har kommet fram tidligere.

Les også: Spanias landslagssjef vekker oppsikt i Sverige: - Skandale

Blant annet peker han på Grealish' svar på et spørsmål, der han ble spurt om det hadde vært trøblete for ham dersom klausulen på 100 millioner pund ikke hadde blitt utløst av Manchester City.

- Kanskje, ja. Det er derfor vi hadde lagt den inn, svarte Grealish.

25-åringen var med i England-troppen til sommerens europamesterskap, men der fikk han kun én kamp fra start. Å komme til en større klubb mener Grealish er avgjørende for mer spilletid på landslaget i framtiden.

- Jeg ønsker å spille for England i de største kampene, og da trenger jeg å spille på et klubbnivå med de største kampene, som Champions League og de type kampene, sa Grealish.

- Man ser typer som Phil (Foden) i fjor i alle disse Champions League-kampene. I kvartfinalene, semifinalene og finalen, og du vet, du vet at det hjalp hans England-karriere samtidig, sa han videre.

- Intervjuet var et sjokk

Preece har imidlertid lite til overs for disse kommentarene. Han peker på Kalvin Phillips, Declan Rice og Jordan Pickford, som alle var fast inventar for Gareth Southgates England-lag i EM.

- Alle tre startet mot Ungard i går kveld og alle tre er strålende valg til tross for aldri å ha spilt Champions League-fotball. Slutt med tullpratet, Jack, skriver Peerce.

I stedet stiller han seg spørsmålet om sjalusi kan ha vært en faktor bak overgangen til City, grunnet tilbakemeldingene på prestasjonene til spillere som Phil Foden, Jude Bellingham og Mason Mount.

Samtidig mener Peerce at Grealish' svar på spørsmål om han allerede er blitt bedre, er nedverdigende overfor hans gamle lagkamerater i Villa, da han fortsatt ikke har spilt i City i en måned.

- Ja, 100 prosent. Man plukker opp ting fra enkelte spillere. Alle er spillere på topp, topp landslag. Det får opp standardene dine, var svaret til Grealish.

Les også: Angel Di Maria med oppsiktsvekkende intervju om tiden i Manchester United

- Vel det viser ikke mye støtte overfor hans tidligere lagkamerater i Villa, gjør det? spør Preece.

Til slutt avslutter Preece artikkelen med ordene:

- Intervjuet var et sjokk. Kroppsspråket, svarene. Det manglet klasse og klasse er noe du alltid har assosiert med Grealish.

- Rett fra hjertet

Samtidig delte Villa-korrespondenten artikkelen med sine følgere på Twitter, med teksten:

- Rett fra hjertet dette. Jeg ønsket ikke å skrive det, men jeg ble spurt og så gjorde jeg det. Jeg følte bare at han snakket ned om Aston Villa og det likte jeg ikke.

Og det var i kommentarfeltet på dette innlegget at Grealish viste sin store misnøye med Preeces kommentarer.