RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Green stanset Villa

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
John Carew & co. fant ikke veien til nettmaskene.

ASTON VILLA - WEST HAM 0-0:

Det manglet ikke på sjanser for Aston Villa mot West Ham i søndagens Premier League-oppgjør, men det å få ballen i nota var tydeligvis en umulighet.

John Carew var faktisk den eneste som greide nettopp det, men den høyreiste nordmannen ble helt korrekt avblåst for offside da han var litt for hissig på grøten.

Bakerst hos West Ham sto Robert Green en særdeles god kamp. Gabriel Abgonlahor og Emile Heskey hadde et par gode sjanser hver seg, men ble stanset av en opplagt West Ham-keeper

I det 93. minutt hadde Abgonlahor tidenes sjanse til å la alle tre poengene bli igjen på Villa Park, men igjen sto Green fram som West Hams redningsmann.

Heskey hadde for øvrig en svak dag på jobben, og ble byttet med Carew etter en drøy times spill.

Hjemmelaget dominerte store deler av oppgjøret. West Ham hadde faktisk kun én stor mulighet ved Frank Nouble, men unggutten maktet ikke å få ballen i mål alene med Brad Friedel.

Dette var den tredje ligakampen på rad der Aston Villa måtte gå av banen uten å ha scoret, noe som må bekymre manager Martin O'Neill.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere