MANCHESTER UNITED - BURNLEY 3-1

Med to scoringer sørget den 19 år gamle spissen for at Manchester United gikk seirende ut av oppgjøret mot Burnley. På overtid dukket også Edinson Cavani opp og fastsatte sluttresultatet til 3-1.

James Tarkowski utlignet for gjestene, men da United satte opp tempoet utover andre omgang hadde Sean Dyches menn ellers lite å stille opp med.

Ole Gunnar Solskjær og co. har nå åtte poeng opp til byrival City, mens de skaffet har seg en luke på ti poeng ned til Leicester på tredjeplass, som riktignok har én kamp mindre spilt.

United-sjefen er godt fornøyd med det Greenwood viste i lørdagens oppgjør.

– Fantastisk. Jeg føler at hans beste posisjon er å være mer fri på høyresiden, rettvendt mot mål istedenfor å stå med forsvarsspillerne i ryggen. Det viser han i dag, sier Solskjær til Sky Sports etter kampen.

- Champagne-fotball

Uniteds første scoring kom etter en vakker kontring, som blant annet inkluderte et lekkert overhopp av Bruno Fernandes.

Ekspertkommentator i TV 2 Nils Johan Semb var svært imponert over det laget viste i forkant av scoringen.

- Det er champagne-fotball av Manchester United. Kampens suverent flotteste angrep! utbrøt Semb om scoringen som Greenwood fikk æren av å avslutte.

19-åringens andre scoring kom etter at han selv dro seg inn fra høyre og banket ballen i mål via et Burnley-bein.

– Jeg liker å gjøre det sånn, å skjære inn i banen på den måten. Men du må variere spillet dit, så forsvarerne ikke avslører deg. Jeg er glad for begge målene mine, sier Greenwood til Sky Sports etter kampen.

Les også: Reagerer på Solskjærs uttalelse om Cavani før Burnley-kampen: - United kan ikke ha det sånn

Fartsfylt andreomgang

Etter en målløs førsteomgang, tok det ikke lang tid før kampens første scoring var et faktum etter hvilen.

En strålende kontring fra vertene som inkluderte et lekkert overhopp av Bruno Fernandes, endte med at Mason Greenwood enkelt kunne sette inn ledermålet.

Les også: Overrasket over Solskjærs svar: - Det er oppskriften på en katastrofe

Ledelsen varte imidlertid ikke lenge. Tarkowski raget høyest på en corner og utlignet for gjestene.

- Selvfølgelig, nok en dødball-scoring sluppet inn av United. Du kan velge hvem du vil skylde på der. Henderson burde ha kommet ut og Maguire sto på hælene, skrev Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst på Twitter.

I løpet av de siste syv minuttene sørget imidlertid Greenwood og Cavani for at hjemmelaget kunne ta sin femte ligaseier på rad.