Etter at anklagene mot Mason Greenwood ble droppet forrige uke har flere spekulert i hva det vil bety for 21-åringens fotballfremtid.

Nå har Greenwood selv kommet med et hint.

21-åringen har slettet over 100 bilder fra Instagram-kontoen sin. Samtlige ni bilder som gjenstår er av han iført Manchester United-drakt.

Spilleren har også lagt inn «@manchesterunited» og «@nikefootball» i bioen sin.

Utstyrsavtalen med Nike har tidligere blitt avsluttet, mens spilleren fortsatt er suspendert av klubben.

Les også: Fatter ikke Haaland-valg: – Blir ignorert

Ikke tatt noen avgjørelse

Flere supportere i sosiale medier har tolket dette som at Greenwood vil komme tilbake til klubben. Flere av de stiller seg også svært kritiske til det.

Klubben har fortsatt ikke tatt en avgjørelse på om de vil ta 21-åringen inn i varmen eller ikke.

I en offisiell presseuttalelse forrige uke uttalte klubben at de må «gjennomføre sin egen prosess før de bestemmer seg for neste steg».

Mangeårig Premier League-kommentator Øyvind Alsaker er usikker på hva som nå venter for Greenwood, rent karrieremessig.

– Jeg tror ingen egentlig helt vet hvordan fremtiden hans ser ut. Det United nå gjør er riktig. De hopper ikke på noen konklusjon, men skal undersøke dette internt og gjøre en jobb for å få fram hva som har skjedd, sa Alsaker til Nettavisen forrige uke.

– Tror du vi får se Mason Greenwood i Premier League igjen i løpet av et par år?

– Det kan godt hende, det. Man skal ha respekt for institusjonene og de juridiske prosessene. Når saken er henlagt, så skal det også med i denne historien. Det er vanskelig for meg å si om veien videre er United eller om det er en annen klubb i England. Kanskje er det enklere å dra til utlandet.

Les også: Glemmer aldri det som skjedde i Norge. Nå sjokkerer han Europa

Derfor ble saken henlagt

Forrige uke ble det kjent at politiet henlegger saken mot Mason Greenwood.

Manchester United-spissen var siktet for voldtektsforsøk, kontrollerende oppførsel og overfall. 21-åringens samboer var fornærmet i saken.

Henleggelsen kommer som en overraskelse for mange, ettersom videoene og lydfilene som ble publisert fra samboerens kontoer i sosiale medier i fjor syntes som klare bevis.

Videoen viste blant annet en sjokkerende bilder av samboeren, der blod rant fra munnen hennes, med teksten «Til alle som vil vite hva Mason Greenwood faktisk gjør mot meg».

Lydfilen viste det som tilsynelatende hørtes ut som et voldtektsforsøk fra United-spilleren.

En uttalelse fra påtalemyndighetene til Sky Sports forklarer bakgrunnen for henleggelsen.

– Kombinasjonen av at et nøkkelvitne har trukket seg og at nytt materiale har kommet fram i lyset betyr at det ikke lenger er realistiske muligheter for en siktelse, heter det i uttalelsen.