Nordmannens Bordeaux har hatt en tøff sesong i Ligue 1 så langt denne sesongen og i starten av februar måtte trener Vladimir Petkovic ta sin hatt og gå.

Bordeaux ligger helt sist på tabellen, med kun 20 poeng fra 24 kamper.

Torsdag ble det klart at David Guion overtar ansvaret for klubben. Han skal i første rekke lede klubben ut sesongen, melder Bordeaux i en pressemelding.

LES OGSÅ: Messi kritiseres etter storkampen: - Det er trist å se ham som dette

54-åringne har tidligere hatt ansvaret for klubber som Chambery og Cannes i fransk fotball. Fra 2017 til 2021 hadde han også en periode som hovedtrener for Reims.

Den tidligere forsvarsspilleren hadde også en brukbar karriere som spiller og var innom klubber som Lille, Angers, Sedan og Istres mellom 1988 og 2001.

Som Reims-trener ledet han laget til seier i Ligue 2 i 2018 og ble som en følge av dette kåret til årets trener på det nest øverste nivået i fransk fotball.

- Vi er glade for å ønske David velkommen og ønsker ham det beste i Bordeaux, skriver Ligue 1-klubben i sin pressemelding.

LES OGSÅ: PSG-supportere raser: - Vi kjenner ikke igjen klubben vår

- Han tar med seg all sin erfaring og ekspertise fra fransk fotball (mer enn 100 kamper i Ligue 1) i jobben med å redde plassen i ligaen, heter det videre.

Gregersen ble hentet til Bordeaux fra Molde i 2021 og har spilt 16 kamper og scoret ett mål for bunnlaget denne sesongen. Han er inne i sin første Ligue 1-sesong.

26-åringen fra Kristiansund har fire landskamper for det norske landslaget.