BORDEAUX - SAINT-ÉTIENNE 2-2:

Både Bordeaux og Saint-Etienne sliter i bunnen av Ligue 1, og onsdag kveld møttes de to lagene, som tradisjonelt sett er to store klubber i Frankrike, til dyst.

Liggende på 19. plass og med tre poeng opp til play-off-plassen rett over på tabellen var situasjonen verst for Bordeaux før kampstart. Og onsdagens batalje mellom de to nedrykkstruede lagene ble dramatisk.

Sekou Mara sendte hjemmelaget i ledelsen i det 16. minutt med et flott skudd, før Onana doblet ledelsen sju minutter senere.

I det 33. minutt reduserte imidlertid Saint-Etienne ved Denis Bouanga, og sørget med det for ny spenning i kampen.

Og etter sterkt press i andre omgang kom også utligningen for bortelaget. Arnaud Nordin skjøt ballen via en Bordeaux-forsvarer og i mål i det 65. minutt.

Begge klubbene skapte flere store sjanser mot slutten av kampen, og ett minutt før full tid trodde Jimmy Briand at han ble Bordeaux sin store helt da han satte ballen i mål.

Nouveau Stade de Bordeaux gikk av hengslene etter scoringen, men det viste seg å for godt til å være sant. VAR ble koblet på og målet ble korrekt annullert for offside.

Dermed måtte de to nedrykksrivalene nøye seg med ett poeng hver.

Bordeaux blir dermed liggende på 19. plass og er nødt til å plukke flere poeng for å klare å holde seg i Ligue 1. Gregersen spilte fra start, men ble byttet ut i det 81. minutt og så ut til å slite med en skade.