RENNES - BORDEAUX 6-0:

Duellen mellom de to norske landslagsspillerne Birger Meling og Stian Gregersen i franske Ligue 1 søndag ettermiddag ble aldri en spennende affære.

Hjemmelaget Rennes, der altså Meling spilte fra start, hadde full kontroll og Gregersens Bordeaux slet med å skape noe som helst på Roazhon Park.

Se video av Gregersens tabbe:

Resultatet betyr at Rennes nå er oppe på en fjerdeplass i den franske ligaen med 34 poeng fra 21 kamper. Gregersens Bordeaux fløter med nedrykk på en 17.-plass.

Den tidligere Molde-stopperens klubb står bokført med 17 poeng. Det er dermed kun ett poeng som skiller Bordeaux fra Metz på direkte nedrykksplass.

Gregersen kom for øvrig i fokus ved vertenes tredje scoring. Nordmannen mistet ballen på klønete vis til Jeremy Doku, som igjen satte opp Gaetan Laborde. Spissen gjorde ingen feil og satte dermed den definitive spikeren i Bordeaux-kista.

Frisparkperle

Det meste handlet om Birger Melings Rennes i første omgang. Gjestene fra Bordeaux skapte nemlig null og niks og fullførte omgangen uten en eneste avslutning.

Vertene ventet imidlertid til det 32. minutt med å ta ledelsen. Martin Terrier fikk ballen av Jonas Martin og hadde få problemer med å scoret fra inne i boksen.

Snaue ti minutter senere ble ledelsen doblet. Rennes fikk frispark i god posisjon og Benjamin Bourigeaud stilte seg opp. Han satte ballen i en perfekt bue over muren og bort i hjørnet. Keeper Benoit Costil kunne bare se på mens ballen gikk i nettet.

Vondt skulle bli verre for gjestene kort tid etter sidebytte. Unge Issouf Sissokho pådro seg sitt andre gule kort for en sen takling og måtte tusle i dusjen.

Rødt kort

Midtbanemannen skjønte på sedvanlig vis lite av avgjørelsen, men TV-bildene viste at han aldri var i nærheten av ballen. Lagkompisene måtte roe ham litt ned, før han etter hvert tuslet av gressmatta. En tung dag på jobben for 19-åringen.

Like etter satte Rennes ballen i mål, men scoringen ble annullert for offside.

Gregersen kom i fokus da Rennes gikk opp i 3-0. Nordmannen fikk ballen av keeper Costil, men fikk en dårlig touch og Jeremy Doku kunne snappe ballen. Han fant Gaetan Laborde og spissen sikret langt på vei seieren for hjemmelaget.

Etter rundt 70 minutters spill la Adrien Truffert på til 4-0 for vertene. Da Sehrou Guirassy la på til 5-0 og 6-0 på tampen, var ydmykelsen komplett.