Gå til sidens hovedinnhold

Grei tok med tre poeng hjem til Groruddalen

Grei-jentene sang «best i byen» da de gikk til garderoben etter seieren over Lyn.

KRINGSJÅ: – Vi har aldri tapt for Lyn. Det er alltid morsomt å møte laget og det betyr litt mer enn tre poeng, smiler Grei-kaptein Marlene Young etter 1-0 seieren søndag formiddag.

Første seier

Foran søndagens 1. disivjsonsoppgjør på Kringsjå hadde Lyn vunnet sine to første kamper, mens Grei sto med en uavgjort og ett tap.

Se terminliste og tabell her

Selv om Lyn var det laget som vartet opp med den beste fotballen, var det Grei som tok med seg alle tre poengene hjem til Groruddalen.

Seiersmålet kom etter en corner som midtstopper Kaja Skare satt i mål fem minutter ut i 2. omgang. Lyn på sin produserte noen farligheter, både i 1. – og 2. omgang, uten at de klarte å overliste Greis gode keeper Ida Norstrøm.

– Dette var en sliteseier. Vi gir bånn pinne hele kampen og jobber for hverandre. Vi møter et bra lag i dag. Det var utrolig viktig at vi tok vår første seier, sier Marlene Young.

Laget har tatt fire poeng av ni mulige så langt, og laget ønsker å kjempe helt i toppen.

– Målet er å havne høyere enn 3. plassen i fjor. Vi har mistet to gode spillere fra i fjor, men det er uansett igjen en veldig god gjeng, sier Young.

Skuffet Lyn-trener

Lyn på sin side har startet sesongen veldig bra, men spillerne måtte gå slukøret inn i garderoben etter kampen.

– Dette var surt. Jeg føler vi har god kontroll, men de scorer på en dødball. Vi skaper nok sjanser i dag, men de har en veldig god keeper, sier trener Tore Fjørtoft.

LES OGSÅ: Lyns herlige gulljenter

Fortsetter Lyn å spille fin fotball utover sesongen kan det bli veldig artig på Kringsjå fremover.

– Målet er å bli bedre enn i fjor da vi endte på 5. plass. Det blir uansett veldig jevnt i 1. divisjon, hvor alle kan ta poeng fra hverandre, sier Fjørtoft.