RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gresk festaften

Sist oppdatert:
Bolton kjørte fullstendig over West Ham og drømmen om europacupspill lever. I hovedrollen: Greske Stylianos Giannakopoulos(31).

BOLTON - WEST HAM 4-1: Før kampen lå lagene a poeng på 7. og 8. plass, og begge kom til Reebok Stadium med hver sin ferske utmerkelse. Bolton med månedens spiller (Kevin Nolan), West ham med månedens manager (Alan Pardew).

Men Bolton viste seg å være flere nummere større enn gjestene. West ham var heldige som bare slapp med tre baklengs.

Allardyce: - Alle var fantastiske

Bolton-manager Sam Allardyce var, naturlig nok, henrykt etter kampen.

- Alle spillerne var fantastiske i dag. Det var en svært komfortabel seier. De første 45 minuttene var de beste vi har vist i år, sa han til Sky Sports.

West Ham-manager Pardew så det slik: - Jeg gjorde noen forandringer på laget for å bli tryggere defensivt, men det fungerte ikke i det hele tatt. Vi så ikke bra ut og Bolton spilte kjempegodt. Det var en av de dagene for oss.

Sjansesløsing

Bolton satte inn et høyt press fra første minutt og holdt det gående gjennom hele den første omgangen. Anført av Giannakopoulos og evigunge Jay Jay Okocha (32) på midten, skapte de sjanse på sjanse, og etter 12 minutter lå den første ballen bak West Ham-keeper Shaka Hislop.

Giannakopoulos var frempå på en retur og tuppet inn 1-0, og samme mann gjorde 2-0 da et Kevin Nolan-skudd gikk via foten hans og i mål. Resten av kampen var grekeren skikkelig på hugget etter et hat-trick, og han kom nær flere ganger.

Speedy Speed

På overtid i første omgang gjorde i stedet veteranen Gary Speed (36) 3-0 med et flott brassespark, Speeds tredje ligamål for sesongen. Og like etter kunne Boltons multinasjonale mannskap gå til pause til publikums trampeklapp.

Andre omgang ble mer jevnspilt og Bolton slapp West Ham mer inn i kampen. Men Sam Allardyces menn hadde full kontroll, og selv om Teddy Sheringham (40) laget et trøstemål for "The Hammers", slo Bolton straks tilbake og danske Henrik "Tømrer" Pedersen dunket inn et kanonmål til 4-1.

Nå jager Bolton den viktige 5. plassen på tabellen, som gir UEFA Cup-spill neste sesong. Trolig må de kjempe med enten Arsenal og Blackburn om den posisjonen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere