RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gresk storseier i kveld?

(SCANPIX)
Fra et meget stort utvalg av kamper og spesialspill blir de regjerende europamesterne kveldens holdepunkt. Sjekk Nettavisens tips her.

Utover de to spillforslagene finnes det en rekke interessante objekter i kveld, deriblant 3,50 ganger pengene på at Italia igjen trygger inn ettmålseier på bortebane.

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Feil lag favorittstemplet
Søgne har startet på det jevne med 3-1-3. Sist ble det 3-3 borte mot middelmådige Tveit. Giv Akt har hatt en kjempestart med 6-1-1, og ligger på andreplass bak Vindbjart, som står med full pott. Poengtapene kom mot nettopp Vindbjart, og kapable Våg. Står nå med fire strake gevinster, og i siste bortekamp ble Tveit knust med 5-1. Bortelaget blir våre favoritter, og noen kroner til denne oddsen kan forsvares.

Godkjent betalt for komfortabel hjemmeseier
Hellas rundspilte til tider Ungarn sist, og seieren kunne vært større enn 2-0. Topper gruppen, men har tapt hele 1-4 hjemme for Tyrkia. Det resultatet gir dog ikke et riktig bilde av den kampen. Moldova står med 0-2-4, og alle tre bortekampene er tapt. Moldova skal ikke være noen målestokk for de regjerende europamesterne, og vinner nok denne med mer enn ett mål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere