RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gresk tragedie for Norwich

Sist oppdatert:
Norwich trengte sårt alle poengene de kunne få i borteoppgjøret mot Bolton. En greker EM-helt ville det annerledes.

BOLTON – NORWICH 1-0: I sommer ble Stylianos Giannakopoulos helt i hjemlandet Hellas da han var med å vinne EM for det nederlagsdømte, greske landslaget. Samme status vil han nok ikke få Norwich, for med sin scoring mot «Kanarifuglene» kan han ha stoppet fuglekvitret i Øst-England i lang tid fremover.

Sant og si er det en overveldende sannsynlighet for at grekeren har sørget for at Norwich må belage seg på i tilbringe neste sesong i divisjonen under: Med West Bromwichs sensasjonelle 4-1-seier i London, og en betydelig formheving hos både Southampton og Crystal Palace, så skal det mye til for å overleve når bare åtte serieunder gjenstår. Det er fire poeng frem til neste lag, og seks opp til Palace på sikker plass.

Norwich største problem denne sesongen har vært å avgjøre de jevne kampene. Hele 11 kamper er endt med poengdeling, og sånn så det lenge ut til at det kunne gå på Reebok Stadium også. Bolton hadde et visst overtak, men Dean Ashton var nære ved å gi bortelaget ledelsen mot slutten av førsteomgangen, men avslutningen ble reddet på streken av Tal Ben-Haim.

I stedet skulle det bli Stylianos Giannakopoulos som skulle bli tungen på vekstskålen. Da tre minutter gjensto før hvilen slo grekeren en corner som ble returnert av Norwich-forsvaret. 30-åringen skar inn og dunket inn vinnermålet på elegant vis.

Topp mot bunn
Norwich ligger dermed fortsatt sist på tabellen med sine 20 poeng. I fjor var Everton det siste laget over streken, og de endte opp med 39 poeng. Bolton på sin side klatret opp forbi Liverpool, og ligger nå på en sensasjonell femteplass, bare fem poeng bak Everton på den siste Champions League-plassen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere