RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images

Gretzkys kone i NHL-skandale

Sist oppdatert:
Kona til tidenes beste hockeyspiller og assistenttreneren hans i Phoenix Coyotes drev ulovlig gambling.

- Jeg vet virkelig ikke. Du må spørre henne om det, sa Wayne Gretzky da han ble spurt om konas ulovlige gambling.

New Jersey-politiet har siktet Gretzkys assistenttrener, Rick Tocchet, for å ha styrt en ulovlig gamblerring som tok imot penger fra et dusin nåværende og tidligere NHL-spillere, skriver avisen Toronto Star. Ifølge nyhetsbyrået AP er også kona til Phoenix Coyotes-trener Wayne Gretzky blant gamblerne, i tillegg til en ikke navngitt filmkjendis.

Politiet i New Jersey og FBI har etterforsket gamblerringen i fire måneder, og assistenttrener Rick Tocchet fikk ikke være på benken da Coyotes mandag spilte mot Chicago. Han er siktet for ulovlig gamblingvirksomhet og hvitevasking, melder New Jersey-politiet. Tocchet og de andre skal ikke ha spilt på hockeyresultater, men sportsgambling er uansett ulovlig i USA, men unntak av Nevada.

- Han er en fin fyr og en god venn, og går åpenbart gjennom en tøff tid. Nå må vi vente og se hvordan dette går, sa Gretzky om assistenttreneren sin.

- Vi vet ikke stort mer enn det som nå er offentlig kjent, og forstår at Mr. Tocchet ikke har vært involvert i veddemål i ishockey. Men vi tar dette svært alvorlig og vil følge utviklingen i saken nøye, sa NHL-leder Bill Daly.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere