*Nettavisen* Sport.

Grindheim er «underbetalt»

Det vil Vålerenga gjøre noe med.

05.10.06 13:24

På eget initiativ vil Vålerenga tilby landslagsspiller Christian Grindheim høyere lønn.

Grindheim kom til klubben i desember 2004, og signerte da en femårskontrakt. Utviklingen til spilleren har gått over all forventning. På kort tid har haugesunderen rukket å bli en stor profil i Tippeligaen og fast inventar i Åge Hareides landslagstropper.

Nå får spilleren lønn for strevet. I Vålerenga ønsker man ikke å bruke begrepet «underbetalt», men Lars Bohinen innrømmer at spilleren ikke har fått lønn etter innsats.

- Må forlenge
- Det vil ikke skje noe før over nyttår, men vi har planer om å forlenge med ham ja. Han kom til oss fra førstedivisjon, og fikk en kontrakt etter de rammene. Den kontrakten står ikke i stil med jobben han gjør og den fremgangen han har hatt. Han er landslagsspiller, og bør ikke ligge i midtsjiktet i klubben lønnsmessig, sier sportslig administrativ leder Lars Bohinen til iOslo.no.

En av forutsetningene for lønnshoppet er at Grindheim forleger ytterligere med klubben. Grindheim er en viktig spiller som Vålerenga ønsker å ha med i årene fremover, men Bohinen hevder at klubben ikke har planer om å basere spillet rundt ham.

- Vi ønsker å ha Grindheim med videre. Skal han få høyere lønn, må han også by på forlengelse. Han er en viktig brikke og vi satser på at han vil bli en viktig støttespiller for Vålerenga de neste årene. Men vi kommer ikke til å basere spillet vårt rundt én spiller, forteller Bohinen.

Ifølge Bohinen har det ikke vært interesse fra andre klubber på spilleren. Det var Vålerengas eget initiativ å tilby Grindheim høyere lønn.

Ingen interesse
- Vi tok dette opp på eget initiativ. Det har med rettferdighetsprinsipp å gjøre. Han har gjort seg fortjent til lønnsøkning, men må by på forlengelse. Det har ikke vært interesse fra andre klubber på Grindheim, sier Bohinen til iOslo.no.

- Kjekt hvis de vil vise at de setter pris på meg, sier Grindheim til Haugesunds Avis.

Det er ikke kjent hvor lang en eventuell ny forlengelse vil bli, men Grindheim kan trolig vente seg en klekkelig ekstra sum med penger dersom han går med på å en ny avtale med klubben.

Grindheim står oppført med 10 kamper for A-landslaget, i tillegg til 15 kamper og 1 mål for U21.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag