*Nettavisen* Sport.

Grindheim hånet i Parken

Foto: Getty Images/All over Press

Christian Grindheim måtte tåle mishagsytringer fra tribunen i Parken.

19.04.12 11:32

FC København tok oppskriftsmessig første stikk i cupsemifinalen mot Sønderjyske onsdag. Mostafa Abdellaoue ble matchvinner hjemme i Parken etter bare tre minutter.

Etter kampen hadde hjemmelagets spillere grunn å være brukbart fornøyde, men én mann ruslet i garderoben med blikket rettet ned mot gressmatta: Christian Grindheim.

Haugesunderen fikk lite til på FC Københavns midtbane – og måtte ifølge Ekstra Bladet tåle å bli hånet fra tribunen.

- Er så skuffet
Hovedpersonen selv hadde ingen problemer med å innrømme at han ikke lyktes i cupsemifinalen.

- Jeg spilte en veldig dårlig kamp, og er så skuffet over min egen innsats at jeg vanskelig klarer å glede meg over 1-0-seieren, sa Grindheim til Ekstra Bladet.

- Vi ga dem altfor mye tid og rom, og det virket som om vi trodde alt skulle gå av seg selv etter den tidlige scoringen, tilføyde han.

Grindheim var førstemann ut av FCK-garderoben etter kampen – og tok seg tid til å svare på spørsmål fra den ventende pressegjengen.

Får konkurrent?
Den norske landslagsprofilen ble hentet til København for å erstatte William Kvist. Så langt har ikke Grindheim klart å fylle Stuttgart-proffens store sko.

Ekstra Bladet påpeker videre i sin torsdagsutgave at Grindheims svake forestilling kom samme dag som tidligere Liverpool-spiller Christian Poulsen flørter med FCK.

Den danske midtbaneveteranen spiller i øyeblikket for Evian, men kontrakten med franskmennene utløper til sommeren.

Den danske cupsemifinalen spilles over to kamper. Returkampen spilles i neste uke, og Grindheim innrømmer at FCK må levere bedre da.

- Det er det ingen tvil om. 1-0 er et OK utgangspunkt, men det må andre takter til hvis vi skal spille oss til finalen. Det var definitivt ikke fortjent at vi vant denne kampen, sa han. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.