RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grindheim slakter publikum

(FOTO: Kyrre Lien/Scanpix)
Sist oppdatert:
Da Vålerenga hadde sjansen til å kvalifisere seg for spill mot noen av Europas beste lag, ble fansen hjemme. Det skuffet VIF-spillerne.

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): VÅLERENGA-AUSTRIA WIEN 2-2 (2-4 sammenlagt):

Lagene kom ut på banen til glisne tribuner. Kun 3868 tilskuere var innenfor portene, altså godt over 20.000 tomme seter. Til sammenligning har Vålerenga et snitt i Tippeligaen på nesten 14.000 per kamp.

- Det er sløvt, sier VIF-kaptein Christian Grindheim til Nettavisen.

- Vi skulle helst sett at det var ti tusen flere. Da vi spilte Champions League-kvalik mot Brügge her for to år siden, var det over 15.000 tilskuere. Du merker godt forskjellen.

Millioner av kroner sto på spill. Gruppespillkamper mot store lag i Europa, muligens Bayern München, Tottenham, Galatasaray og Hamburger SV, lå i potten. Men VIF-fansen møtte ikke opp for å mane laget fram.

- Selvsagt hadde vi håpet på flere. Men det ser ut til at europacupspill ikke appellerer til fansen. Vi må kanskje bli flinkere til å skape en entusiasme for spill i Europa, sier VIF-trener Harald Aabrekk.

Men var snar å legge til:

- Vi får være glad for den gode interessen det er for Tippeligaen. Det er sikkert mange flere tusen her på søndag når Lillestrøm kommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere