*Nettavisen* Sport.

Grindheim tilbake i trening

Christian Grindheim har gjennomgått omfattende tester for å finne ut hvorfor han fikk så høy puls. Nå er han tilbake i trening.

25.01.06 13:41

Vålerengas midtbanestjerne skulle opprinnelig vært med på USA-turneen til Åge Hareide, men ble hjemme i Oslo på grunn av en ubehagelig høy puls. 22-åringen fikk også treningsnekt av Kjetil Rekdal inntil man fant årsaken til de mystiske problemene.

Christian Grindheim mistet store deler av oppkjøringen til fjorårssesongen på grunn av et beinbrudd, men fryktet ikke at han skulle miste like mange treningsuker denne gang. Det var det heller ingen grunn til.

Onsdag var han tilbake i trening.

- Testene fortalte om litt lav blodprosent og lavt jerninnhold. Resten av testene var fine, sier medisinsk ansvarlig i Vålerenga, Håkon Schwabe, til TV 2 Nettavisen.

Osloklubben har dermed sørget for å gi den tidligere Haugesund-kapteinen jerntilskudd.

- Jernlageret kan ikke bygges opp igjen på to dager, men det er ingen grunn til å holde ham igjen. Han er i gang med treningen, fortsetter Schwabe.

Han tror problemene kom som en følge av flere ting.

- Kosthold kan være en faktor. Det er nok en blanding av flere ting, som hard trening, endring av spisevaner og lite væskeopptak.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.