RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grini tapte i debuten

(SCANPIX)
En meget engasjert Kjersti Grini klarte ikke å lede Randers til seier i sin første kamp som trener for den danske håndballklubben.

Nordstrand slo Randers ut av EHF-cupen med 30-26-seier på hjemmebane i lørdagens 3. runde-kamp. Den første kampen mellom de to lagene endte 22-22.

– Det er selvfølgelig ergerlig å tape, men i dag var Nordstrand klart bedre enn oss. Vi fortsetter å slite med å få formasjoner og systemer til å fungere, fortalte Kjersti Grini til NTB etter kampen.

Spesiell følelse
Det var knyttet store forventninger til Grini, som sto på sidelinjen som Randers-trener for første gang i Nordstrandhallen. Grini overtok trenerrollen i klubben da Morten Arvidsson fikk sparken tidligere denne uken.

– Det var veldig spesielt å stå der som trener i dag. Det har vært et kaos siden jeg tok over trenerjobben. Det har vært noen eventyrlig hektiske dager, og enda flere hektiske dager venter, sa Grini, som har følgende visjon som trener for det danske laget:

– Jeg har selvfølgelig som mål å skape vinnerkultur i Randers. Men jeg må også få spillerne til å fokusere på en større helhet enn seg selv.

Veldig viktig
Nordstrand tok føringen fra start mot Randers og kunne gå til pause med en betryggende 15-10-ledelse. Randers klarte å heve seg etter hvilen og kjempet seg til 23-23. Og det sto i hvert fall ikke på engasjementet til Grini, som pådro seg gult kort fordi hun var vel aktiv på sidelinjen.

Randers-spillerne brukte mange krefter på å ta igjen Nordstrand i annen omgang og klarte aldri å komme seg i føringen. I stedet tok Nordstrand tilbake kontrollen og vant kampen.

Anette Hovind Johansen ble toppscorer for Nordstrand og kåret til banens beste spiller etter å ha gjennomført en solid kamp både i angrep og forsvar.

– Jeg synes det var en veldig viktig seier. Det er utrolig gøy å spille mot litt andre lag, og det er veldig deilig å vinne en kamp som betyr noe ekstra. Seier ga noe mer enn de to vanlige poengene, sa Hovind Johansen til NTB.

Med Nordstrand og Våg har Norge to lag i åttedelsfinale i EHF-cupen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere