Under en kamp mellom Standard Liege og Genk i den belgiske ligacupfinalen i mai, ble Mehdi Carcela (21) sparket hardt i hodet av Chris Mavinga.

Mehdi Carcela ble liggende livløs på gressmatten, mens både med- og motspillere ropte og vinket på hjelp fra medisinsk personell.

Medspillerne begynte å gråte i fortvilelse over det som skjedde, og det tok flere minutter med behandling før han ble båret av banen.

- Ikke meningen
«Gjerningsmannen» Mavinga var knust etter hendelsen.

- Det var virkelig ikke meningen, jeg så ham ikke. Jeg hatet det som skjedde, og var i tvil om jeg i det hele tatt skulle spille videre. Jeg trodde jeg hadde drept ham, det var helt forferdelig, uttalte Mavinga i etterkant av kampen. Mavinga er for øvrig på lån fra Liverpool.

Carcela mistet fem tenner i taklingen, og er nå under rehabilitering for skader på nese og kinnbein. Legene sier at han kommer til å bli 100 prosent frisk.

Nå uttaler Carcela seg for første gang siden den horrible taklingen.

- Hendelsen har forandret livet mitt. Jeg kunne like gjerne vært død, sier Carcela ifølge Aftonbladet.

- Husker ingenting
Han har slitt både psykisk og fysisk siden taklingen, og husker ingenting fra kampen det skjedde.

- Jeg husker absolutt ingenting. Det første jeg kommer på, er at jeg våknet opp på sykehuset. Jeg innser at jeg har hatt flaks, og takker Gud for at jeg lever, sier Carcela, og fortsetter:

- Det har vært den tøffeste perioden i livet mitt. Jeg blir aldri den samme igjen, sier han til franske medier.

Se video av taklingen (kommer etter 6-7 sekunder):

HTML EMBED