RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Grisetakling» åpner for Zucca-retur

Foto: AL BELLO (Afp)
Sist oppdatert:
Nordmannen kan gjøre comeback på isen etter to måneder ute.

New York Rangers må klare seg uten Brandon Prust i den fjerde sluttspillkampen mot erkerivalen New Jersey Devils.

Det kan bety at Mars Zuccarello Aasen, som har vært ute med skade siden 23. mars, kan gjøre comeback Prudential Center mandag kveld.

Prust ble ilagt én kamps karantene etter en albuetakling mot New Jersey-backen Anton Volchenkov lørdag. En takling som blir beskrevet som grisespill i Devils-leieren, mens Rangers-sjef John Tortorella mener det knapt var en utvisning.

Det som er sikkert er at hardhausen må stå over en kamp og at det åpner for en ny spiller inn i Rangers-troppen. Mens Zuccarello blir listet opp som en av de mulige erstatterne, har imidlertid ikke Tortorella tenkt så langt ennå.

- Jeg vet ikke hva jeg kommer til å gjøre med lagoppstillingen. Jeg synes ikke han burde vært suspendert, så jeg har ikke tenkt så langt ennå, sier Tortorella ifølge ESPN.

New York Rangers leder 2-1 etter tre kamper og møter vinneren av Los Angeles Kings og Phoenix Coyotes i Stanley Cup-finalen. Kings har vunnet tre av fire kamper og har dermed tre matchballer på rad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere