RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grønt lys for skandale-bokser

Sist oppdatert:
Frem og tilbake er like langt: WBO-mester Scott Harrison får likevel forsvare sin tittel neste måned.

Etter å ha blitt spilt frem og tilbake som en ping-pongball mellom fengselsmyndighetene i Spania, British Boxing Board of Control (BBBC), WBO (World Boxing Organization) og den britiske boksepromotoren Frank Warren, ser det endelig ut til at status for kampen mellom Scott Harrison og Nicky Cook er tilbake til utgangspunktet. Alt tyder nå på at titteloppgjøret likevel vil finne sted i London den 9. desember.

Nettavisen har fulgt Harrison-saken i høst – se relaterte artikler:
Løslatt i grevens tid
Tapte for seg selv
Boksestjerne arrestert

Besto helsesjekk
Da den skandaleomsuste skotten ble løslatt fra varetekt i Spania forrige uke uttalte 29-åringens promotor, Frank Warren, at Harrison må bestå en grundig helsesjekk i regi av British Boxing Board of Control før han i det hele tatt vuderer å arrangere kampen igjen.

For få dager siden ble skotten gitt grønt lys og dermed er ting i rute igjen for bråkmakeren fra Glasgow.

- Kontrakten med WBO sier tydelig at så lenge Harrison består helsesjekken er alle parter involvert forpliktet til å gjennomføre kampen. Vi håper bare han ikke roter seg bort i noe nytt igjen, uttaler promotoren i en pressemelding.

Scott Harrison og Nicky Cook er rangert som henholdvis nummer seks og nummer ni i verden i fjærvektsklassen. Kampen deres vil være en av flere på et stevne der Stobritanias største navn skal i ringen mot hverandre.

Les flere saker i vårt omfattende boksemagasin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere