Gå til sidens hovedinnhold

Gro Marit går sprinten

Skiskytteresset Gro Marit Istad Kristiansen er omsider tilbake i full trening.

Istad Kristansen har slitt med formen etter at et flåttbitt satte henne ut av spill før sesongen. Hun har følt seg slapp og har ikke hatt overskudd til å trene.

Nå er hun imidlertid på plass i tyske Oberhof og skal etter planen gå fredagens sprint.

Det var lenge ventet at bronsevinneren fra Hochfilzen-VM for to år siden først ville være tilbake i neste ukes verdenscup i Rupholding.

På plass i Tyskland
- Gro Marit er på plass i Oberhof og skal starte sprinten. Men hun kommer ikke til å gå stafetten, bekrefter assistenttrener for skiskytterjentene Geir Ole Steinslett til Nettavisen.

Istad Kristiansen har foreløpig ikke deltatt i verdenscupen så langt denne sesongen.

- Men hun gikk et Norgescuprenn i romjulen og prøvde seg i den lokale konkurransen. Det fungerte greit, sier Steinslett.

- Nå blir det spennende å se hvordan det går med henne på sprinten. Det er i hvert fall artig å konstatere at hun er på gang igjen, fortsetter assistenttreneren for skiskytterjentene.

Har laget klart
Han gleder seg samtidig til onsdagens stafett i Oberhof som starter klokken 17.20 i ettermiddag.

- Noen resultatmålsetting får du ikke av meg, men vi har laget klart. Tora Berger går første etappe, Ann Kristin Flatland den andre og Gunn Margit Andreassen den tredje. Linda Grubben går ankeretappen. Målet er å gjennomføre en god stafett, opplyser Steinslett.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album