*Nettavisen* Sport.

Gro Marit nær medalje

Foto: (foto: scanpix)

OBERHOF (TV 2 Nettavisen): Gro Marit Istad Kristiansen slo til med en oppløftende femteplass på fellestarten lørdag. – Jeg er kjempefornøyd, sier hun til TV 2 Nettavisen.

14.02.04 17:22

- Jeg er totalt sett kjempefornøyd med VM. Femteplassen i dag var kjempekjekk, smiler den sjarmerende vestlandsjenta.

Gro Marit Istad Kristiansen kunne med litt bedre skyting kjempet om sølvmedaljen eller bronsen. Men takket være to bom på første stående måtte hun gå strafferunder, og var plutselig ute av medaljekampen.

Nervøs
- Jeg var skikkelig nervøs på skytingen, og det ble ikke bedre da jeg forstod at jeg kunne kjempe om medalje, sier Gro Marit Istad Kristiansen ærlig.

- Men det var selvsagt surt med de to bommene der. Jeg visste jeg kunne ta medalje om jeg klarte den skytingen, og det ville blitt en ny opplevelse, ettersom jeg aldri har vært med å kjempet så høyt i toppen før, sier hun videre.

Skulle ha det gøy
I likhet med gullvinner Liv Grete Skjelbreid Poiree fokuserte ikke Gro Marit Istad Kristiansen på noen bestemt plassering før fellesstarten.

- Jeg skulle bare ut å ha det gøy i dag. Og det hadde jeg, sier Istad Kristiansen.

- Kjempebra innstats. Vanvittig bra, lyder trener Odd Lirhus’ dom.

Andreassen falt
Kvinnetreneren var imidlertid ikke like fornøyd med Gunn Margit Andreassen, som endte helt nede på 17. Plass. Årsaken var et fall helt i begynnelsen av løpet.

- Med en slik start som Gunn Margit Andreassen fikk, er det ikke lett å komme tilbake, konstaterer Odd Lirhus.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.