Gå til sidens hovedinnhold

Grodås ferdig i Lillestrøm

Blir keepertrener på landslaget på heltid.

- Frode Grodås er enig med NFF om en fulltidsstilling, og avslutter sin kontrakt som keepertrener i LSK. Frode har tre måneders oppsigelsestid og vil i perioden jobbe hos oss fram til vi finner en erstatter, sier Henning Berg til lsk.no.

- Vi har i lengre tid prøvd å finne løsninger som både Frode og LSK er happy med uten å lykkes. Frodes kontrakt med LSK er ikke forenlig med jobben som keepertrener for landslaget. Vi var ikke fornøyd med den løsningen vi hadde i fjor, og Frode var ikke fornøyd med vårt forslag til å kombinere en normal keepertrenerjobb hos oss og landslagstrenerjobben. Da NFF denne uke kunne tilby Frode en fulltids-stilling, kunne han velge mellom NFF og LSK, sier Berg videre.

Grodås valgte altså landslaget og Norges Fotballforbund. I tillegg til å trene Norges beste keepere, blir Grodås ansatt som fagutvikler i i breddeavdelingen.

- 45-åringen vil hovedsakelig jobbe inn mot kretsene, klubbene og media for å kommunisere og forankre Breddeavdelingens retningslinjer og kompetanse. Han vil også gå inn som ambassadør for Bendit Cup, og være en del av NFFs Utviklingsteam der han skal bidra til å videreutvikle NFFs faglige ståsted innenfor barne- og ungdomsfotballen, skriver Norges Fotballforbund i en pressemelding.

Grodås fikk 50 A-landskamper som aktiv keeper, men har de siste årene vært trener, først for Lillestrøm, så i en delt stilling med landslaget.

Nå gir han alt for Norge - og bare for Norge - igjen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus

Kommentarer til denne saken