*Nettavisen* Sport.

Grodås med is i magen

Foto: (foto: scanpix)

Men HamKam-treneren innrømmer at han følger spillermarkedet nøye.

15.08.06 13:34

HamKam har vært like stabile som en Jimmy Nordin etter en dårlig kulestøterkonkurranse, men trener Frode Grodås er ikke bekymret over at en seier etterfølges av et tap, like sikkert som sol etterfølges av måne.

Manglende stabilitet til tross, noen panikkjøp vil han ikke la seg stresse til.

- Nei, vi har ingen umiddelbare planer om å gjøre noen endringer i stallen vår. Vi følger selvfølgelig med hva som skjer på overgangsmarkedet og har spillere vi er mer interessert i enn andre, men før vi eventuelt henter inn noen skal vi være helt sikker på at vedkommende er gode nok for a-laget, eller vil bli gode HamKam-spillere over tid.

Hvilken eller hvilke spillere han har i kikkerten vil ikke HamKam-sjefen ut med, men at RBK-keeper Espen Johnsen er aktuell, avviser han blankt.

- Nei det har jeg aldri tenkt på en gang. Vi regner med å ha Ivar (Rønningen) tilbake etter skade i løpet av uka, sier Grodås til TV 2 Nettavisen, og lar det skinne tydelig igjennom at det er et godt nok førstevalg for hedemarkingene.

Ei heller regner den gamle keeperhelten at det HamKam kommer til å stille med noen andre, nye fjes i den neste seriekampen – borte mot hans gamlelag, Lillestrøm den 27. august.

- Vi skal sette oss ned og ta en samtale snart, men det er ikke stor sannsynlighet for at det kommer inn nye fjes til den tid, sier Grodås.

Og understreker at han ikke er bekymret over HamKams høyst variable resultater, spesielt etter sommerferien, hvor de grønnkledde startet med 4-0 over serieleder Brann før de i neste kamp tapte med de samme sifrene for Stabæk.

- Man må ikke glemme at spillet mot Tromsø i forrige runde var svært bra, vi vant alt av statistikker, sier Grodås.

- Hver kamp frem til den siste serierunden i november blir en cupfinale. Det blir gøy, mener keeperen som spilte sin 50. og siste landskamp mot Danmark for kun tre år siden.

HamKam ligger for tiden på 10. plass på tabellen, to poeng over nedrykksstreken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.