RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grönhagen forlenget med Fredrikstad

Foto: Terje Bendiksby/Scanpix
Sist oppdatert:
Skal trene Fredrikstad ut 2010

Anders Grönhagen undertegnet tirsdag en ny avtale med Fredrikstad. Svensken tok rødbuksene til tidenes beste plassering forrige sesong, da FFK havnet på sølvplass, seks poeng bak seriemester Stabæk.

Glad for avtale
-Jeg er glad for å kunne fortsette arbeidet som FFK-trener og ser fram til fortsettelsen. Fint å få signert før vi reiser til Portugal, sier Anders Grönhagen til klubbens hjemmeside.

Svensken har ledet Østfold-laget siden 2007, etter at Knut Torbjørn Eggen trakk seg som trener i 2006. Grönhagen har tidligere trent Djurgården, Elfsborg, GIF Sundvall og Brommapojkarna i Sverige.

Tidligere i år trakk Tor Kristian Karlsen seg fra stillingen som sportsdirektør i klubben. En av grunnene til dette skal ha vært uenigheter med Grönhagen.

Svensken skal etter bråket ha etterlyst svar fra klubben om fremtiden hans i FFK.

Ny spiller
Samtidig ble det tirsdag også klart at Fredrikstad låner den armenske spissen Levon Pachajyan fra 1. mars - 1. august. Armeneren kommer fra GAIS og FFK har opsjon på en videre låneavtale ut sesongen.

- GAIS-spilleren har vi hatt i kikkerten en stund. Levon er ekstremt hurtig. Han spiller høyre kant, og vi har tro på at han kan gjøre det bra i FFK, sier assistenttrener i FFK, Joacim Jonsson til klubbens hjemmeside.

Tromsø har tidligere vist interesse til spilleren som også var linket til gresk fotball og PAOK Saloniki, men den overgangen ble det ikke noe av.

LES OGSÅ: Grönhagen vant maktkampen .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere