Gå til sidens hovedinnhold

Grorud rystet topplaget

Grorud skapte mange sjanser mot topplaget Nybergsund lørdag. Men svake avslutninger sørget for at det ble målløst.

GRORUD: Men spillerne deppet ikke over at det ikke ble tre poeng mot topplaget Nybergsund.– Det er jevnt og tett. Vi er på høyde med de, men vi er ikke gode nok foran boksen. Men vi er fornøyd med å ta poeng mot topplaget, selv om det har blitt for mange poengdelinger i år, sier kaptein Jens Grønhaug.

Meget aggressive

Grorud gikk utpå banen med null respekt for opprykksfavoritten Nybergsund. Med høyt og meget aggressiv spillestil kjempet de gjestene i senk.

Men foran målet slet spillerne med å treffe mellom målstengene.

– Vi må begynne å sette sjansene om vi skal holde oss i andre divisjon. I dag spiller vi en god defensiv kamp, men har ikke marginene med oss fremover, sier Grønhaug.

– Dette var femte kampen uten tap. Det virker som dere er i form?

– Ja, Vi har skapt et bra lag her oppe med mange gode spillere. I tillegg har vi to gode trenere og det trengs om vi skal klare målet våres med å holde oss i andre divisjon, sier Grønhaug.

Klaget på banen

Gjestene Nybergsund har store planer om å rykke rett opp igjen i Addecoligaen og derfor hadde de håpet på tre poeng mot Grorud.

Men kaptein Christer Fjellstad på Nybergsund var imponert over motstanden.

– De var veldig gode med ball. Det var greit med uavgjort her, for jeg tror mange vil slite her, sier han og klager samtidig på banen.

– Det er en forferdelig dårlig bane, samtidig som det er altfor harde fotballer. Det var umulig å spille fotball langs bakken, så det ble mye «kick and run», sier Christer Fjellstad

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant