GRORUD - JERV 2-3:

Mandagens Obosliga-oppgjør mellom Grorud og Jerv startet svært underholdene med ett mål til hvert av lagene før det hadde gått tre minutter.

20 år gamle Oscar Aga sendte hjemmelaget i ledelsen, før Imam Mafi utlignet like etter. Rett før pause satte Aga sin andre scoring for kvelden, etter en nydelig pasning fra stortalentet Christos Zafeiris.

Scoringen var Aga sitt 13. mål denne sesongen, på 15 kamper. Det fikk Jørgen Klem i Eurosports studio til å lure på hvorfor han fortsatt spiller i Obosligaen.

- Jeg skjønner ikke at det ikke er noen Eliteserie-klubber som henter han. Han scorer jo på hver eneste mulighet. Han er jo helt vill til å score mål, sa han.

Han mener han absolutt kunne gjort en god jobb på det øverste nivået i Norge.

- Se på Mjøndalen, som ikke har noen målscorer. Jeg håper de følger med og ser. Nå har han holdt på sånn i to sesonger, det er klart noen straffemål har han også, men bare se på han. Han har blikket på mål, og får den ballen i mål, sa han.

Aga stoppet på 15 mål i Obosligaen forrige sesong, og har scoret totalt 28 mål på 42 kamper for Grorud de to siste sesongene.

20-åringen har tidligere spilt for Stabæk, men på elleve kamper i Eliteserien ble det ingen mål for Bærums-klubben.

Men til tross for to scoringer av Aga, ble det tap for Grorud mandag kveld. To mål av Felix Schröter i andre omgang snudde kampen for Jerv, som vant 3-2 på bortebane.

Det gjør at Jerv går opp på 3. plass på tabellen i Obosligaen. Grorud ligger fortsatt sist.