Gå til sidens hovedinnhold

- Grove overtramp av Stabæk

Petter Furuseth Olsen føler han ble frosset ut av Stabæk.

Petter Furuseth Olsen er Viborg-spiller nå, etter at en turbulent tid i Stabæk er over. I et intervju med Tønsberg Blad forteller vingen at han føler seg dårlig behandlet av klubben, og at han tok avgjørelsen om å forlate Stabæk etter at han ble fysisk truet av Daniel Nannskog.

Nei til fyll
Men problemene startet ifølge Furuseth Olsen lenge før, nærmere bestemt i februar på La Manga. Vingen ville ikke være med på en fyllefest.

Se høydepunkter og alle målene fra helgens kamper - helt gratis!

- Visse klubber har dåpsritualer for nye spillere som innebærer drikkeleker og mye alkohol. Det er noe jeg ser på som nedverdigende steinaldertendenser, og det strider imot mine verdier. Visse personer i klubben har åpenbart hatt problemer med å respektere at jeg hadde mot til å si nei, sier Furuseth Olsen i et intervju med Tønsberg Blad.

Furuseth Olsen føler at klubben har begått flere andre overtramp også. Et møte med Mike Kjølø (kaptein) og Inge André Olsen (fra spillerutvalget) på trener Jan Jönssons initiativ, som Furuseth Olsen oppfattet som fortrolig, var alt annet enn nettopp det. Vingen tok opp Daniel Nannskogs posisjon i spillergruppen, og kort tid etter ringte svensken til Furuseth Olsen og konfronterte refererte innholdet i samtalen.

Svært truet
Dagen etter ble Furuseth Olsen truet av Nannskog.

- Det var svært ubehagelig. Han gikk fysisk til angrep på meg. Jeg slapp ikke til, og følte meg svært truet. Han presset pekefingeren i tinningen min, og trykket hodet mitt bakover. Der og da bestemte jeg meg for at nok var nok, sier han til Tønsberg Blad.

Nannskog imøtekom kritikken nylig i et intervju med TV 2 Sporten.

- Det er trist at Petter føler det slik. Jeg kan nok være litt enkel av og til. Jeg sier akkurat hva jeg mener, og har kanskje for mange følelser, sa svensken, som ikke ville gå med på at han gikk til angrep mot Furuseth Olsen.

- Ynkelig mann
- Dette kommer fra en ynkelig mann. Han gikk bak ryggen min, og jeg reagerte med å sette fingeren mot tinningen hans. Synes man at et trykk mot tinningen er vold? Ja, da var det kanskje vold, da, sa Nannskog til TV 2 Sporten lørdag kveld.

Etter episoden ble Petter Furuseth Olsen sykemeldt. Også i denne perioden følte han at Stabæk begikk flere overtramp.

- Ingen ringte meg mens jeg var sykemeldt. I stedet mener jeg Stabæk gjorde et grovt overtramp når de kommenterte personalsaker, og det attpåtil mens jeg var sykemeldt. Selv trener Jan Jönsson, som jeg ellers har hatt et godt samarbeid med, kom med karakteristikker om meg som rolig og innesluttet. En som ikke ville være med på sosiale arrangementer. Det kjenner verken jeg eller mine venner seg igjen i, og sier han.

Furuseth Olsen vil ikke ha noen unnskyldning, verken av Stabæk eller av Daniel Nannskog.

- Men jeg føler et sterkt behov for å si ifra, sier han.

Les hele intervjuet med Petter Furuseth Olsen i Tønsberg Blad.

Her kan du lese alt om den 12. serierunden.
Se alle målene

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren