RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Grubben og Berger lurte alle

Sist oppdatert:
HOCHFILZEN (TV 2 Nettavisen): Roger Grubben og Lars Berger lurte alle da det norske stafettlaget ble presentert torsdag formiddag.

- Der kommer mannen som skal gå ankeretappen, sa trener Roger Grubben og pekte bort på Berger da det norske herrelaget ankom pressetreffet utenfor smøreboden midt i VM-løypen i Hochfilzen.

Og Berger var med på spøken.

- Nå er jeg klar til å gå for gull, spøkte Berger – som tidligere har sagt at resten av VM blir en ”ferie” for hans del.

Ventet til siste liten
Roger Grubben ville nemlig vente til bilen med de norske utøverne ankom før han røpet laget.

Treneren varslet overraskelser på stafettlaget etter den svake innsatsen på normaldistansen i går, og derfor var det ikke helt usannsynlig at Lars Berger kanskje kunne få stikke av med en plass på laget.

- Dere kan spekulere så mye dere vil, jeg vil ikke si noe før de kommer, sa herretreneren.

Ikke skuffet
Men da bilen først ankom, ble det klart at Halvard Hanevold, Stian Eckhoff, Egil Gjelland og Ole Einar Bjørndalen får gå lørdagens stafett.

Lars Berger og Frode Andresen må dermed se et av VMs høydepunkter fra tribunen.

- Jeg er ikke skuffet, laget var vel som jeg forventet det på forhånd, sier Lars Berger etter å omsider ha innrømmet han ikke var med på stafettlaget.

- Men selvsagt hadde det vært artig å ha gått løpet. Likevel, i den formen jeg er i nå, er det nok de beste som får gå, fortsatte han.

Berger tok stafettsølvet sammen med Gjelland, Hanevold og Bjørndalen i Oberhof i fjor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere