RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AP/Scanpix)

Grusomt fall i OL-bakken

Sist oppdatert:
OL-hopper landet på hodet i OL-ringene.

Vitaliy Shumbarets sliter trolig muligens med hodepine i dag. Men han bør være glad for at det ikke gikk verre da han falt stygt under hopptrening i natt.

Ukraineren mistet kontrollen tidlig i svevet, gikk helt rundt og traff bakken med hodet først i OL-bakken. Han ble slått bevisstløs, og måtte fraktes til sykehus med helikopter etter fallet.

De foreløpige rapportene derfra tyder imidlertid på at han ikke ble alvorlig skadet.

OL er likevel over for den ukrainske hopperen, som ble nummer 45 i storbakkerennet i helga. Mandag er det laghopping, men Ukraina hadde uansett ikke nok folk til å stille lag.

Shumbarets er ikke den første som har havnet i trøbbel under trening og konkurranser i OL. Svenske Anja Pärson og Patrik Järbyn er bare to av mange som har falt spektakulært i alpinbakken. På trening samme kveld som OL startet gikk det også fryktelig galt for georgiske Nodar Kumaritashvili i aking. Han mistet livet.

Sjekk siste OL-nytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere