Premier League-lederen sikret seg avansement til semifinalen i Champions League etter 4-2 sammenlagt over to kamper mot Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund. Den norske spissen gikk nok en gang målløs av banen og har nå spilt syv kamper på rad uten nettkjenning.

En spiller som fant nettmaskene onsdag kveld var Jude Bellingham. Det 17 år gamle stortalentet viste seg nok en gang frem fra en meget god side mot Pep Guardiolas Manchester City-lag.

Etter kampen var den spanske manageren mildt sagt imponert.

- Jeg kan ikke tro det, kanskje han er en løgner, uttalte Guardiola om 17-åringens prestasjoner i de to kvartfinalene ifølge Goal.

- En fantastisk spiller

City-manageren lot seg åpenbart imponere av engelskmannen og la ikke skjul på sin begeistring for stortalentet som kom fra Birmingham i fjor sommer.

- Han er så god til å være 17 år, han er en fantastisk spiller, fortsatte Guardiola etter kampen.

Den genierklærte manageren bet seg spesielt merke i en situasjon i i kampen der Bellingham ikke fikk ballen fra forsvaret. Guardiola påpekte at måten 17-åringen ropte og krevde ballen på betyr mye.

- Jeg snakket med manageren hans, Edin Terzic. Han fortalte meg at det man så i disse to kampene er slik han er på hver eneste trening, sa Guardiola onsdag kveld.

LES OGSÅ: Bildene av Haalands far gikk verden rundt: Hevder det skapte reaksjoner innad i Manchester United

Med 1-0-scoringen mot City onsdag ble Bellingham den yngste engelskmannen som har scoret i en kvartfinale i Champions League. Han er også den nest yngste, etter Bojan Krkic, som noensinne har scoret et mål i en kvartfinale.

Flere har etter kampen tatt til ordet for at Bellingham nærmest burde være en selvskreven mann i Gareth Southgate sin engelske EM-tropp til sommeren.

Ny prat med Haaland

Etter onsdagens kamp ble for øvrig Phil Foden igjen fanget opp på kamera mens han sto og snakket med Haaland.

Nordmannen har den siste tiden blitt koblet med nettopp Manchester City.

Da de to slo av en prat etter det første møtet mellom lagene, ble det raskt store overskrifter i den engelske avisene. Onsdag gjentok de det hele.

Haalands, far, Alfie Haaland, har som kjent en fortid i Manchester City og mange tror at det kan bikke i retning av at den norske spissen velger de lyseblå.