NOTTINGHAM FOREST - MANCHESTER CITY 1-1:

Manchester City avga to viktige poeng i toppstriden i Premier League da Erling Braut Haaland og co. måtte nøye seg med 1-1 borte mot Nottingham Forest lørdag.

Bernardo Silva ga gjestene ledelsen før pause, før Chris Wood utlignet for vertene i den andre omgangen.

Guardiola-raseri

For Premier Leagues toppscorer Erling Braut Haaland ble det en målløs og tidvis frustrerende aften. Han var ved å doble ledelsen i andre omgang, men avsluttet først i tverrliggeren fra kort hold, før han blåste returen over mål.

Han var også involvert i en situasjon som fikk trener Pep Guardiola til å rase på sidelinjen etter hvilen.

Haaland var på vei gjennom alene med Keylor Navas da Forest-forsvarer Joe Worrall la en arm på skulderen hans og rev litt i nordmannen, som gikk i bakken.

Dommer Graham Scott foretok seg ingenting, noe som fikk Guardiola til å reagere såpass kraftig at han ble tildelt gult kort.

– Det er en så liten touch at det er vel ingen grunn til at Erling Braut Haaland skal falle der, kommenterte Roar Stokke på Viaplay og var tydelig på at han mente det var greit å la den situasjonen gå uten å dømme.

Walker: – Uakseptabelt

City-backen Kyle Walker var svært skuffet over at laget hans ga fra seg seieren i sluttminuttene.

– Vi kommer hit etter å ha spilt den kampen på Emirates, og det er uakseptabelt, det som skjer. Hvis du vil konkurrere med lagene i nærheten av toppen, så må du vinne. Vi bommet på noen sjanser og som lag må vi prestere bedre, sier Walker til BBC.

Wood reddet Forest

Det var like før pause at Manchester City gikk opp i ledelsen på City Ground da Jack Grealish tiltrakk seg oppmerksomheten til flere Forest-spillere utenfor sekstenmeteren.

City-stjernen rullet ballen videre til Bernardo Silva, som banket inn 0-1 via tverrliggeren bak Keylor Navas i Forest-buret.

Manchester City hadde flere sjanser til å øke ledelsen mot et lavtliggende Forest-lag, men i stedet smalt det i motsatt ende drøyt fem minutter før slutt.

Morgan Gibbs-White fikk ballen ute til høyre og slo inn på bakre til Chris Wood, som bredsidet inn 1-1.