RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gulbrandsen matchvinner for Salzburg


Salzburgs Fredrik Gulbrandsen scoret seiersmålet mot Leipzig torsdag. Foto: Michael Sohn / AP / NTB scanpix
Salzburgs Fredrik Gulbrandsen scoret seiersmålet mot Leipzig torsdag. Foto: Michael Sohn / AP / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Fredrik Gulbrandsen trengte kun seks minutter på banen for å score seiersmålet da RB Salzburg slo RB Leipzig 3-2 i Rosenborgs gruppe i europaligaen torsdag.

Gulbrandsen ble den store helten i det dramatiske oppgjøret. Salzburg ledet 2-0 til pause, men hjemmelaget i Tyskland kom tilbake. Det siste målet til Leipzig ble scoret av den danske landslagsspilleren Yussuf Poulsen i det 82. minutt.

Gulbrandsen ble kastet innpå rett etter 2-2-målet, og minuttet før slutt trillet han ballen ned i det ene hjørnet til 3-2 alene med keeper etter en mønsterkontring. Hannes Wolf er nok fornøyd med den målgivende pasningen, som ble slått med hælen.

Den norske spissen løp ut til sidelinjen etter scoringen og ble overfalt av lagkameratene.

Seieren mot Leipzig betyr at østerrikerne har full pott sammen med Celtic. Rosenborg gikk på et sent 0-1-tap mot Brendan Rodgers menn i første kamp i gruppe B.

Torsdagens oppgjør mellom RB Leipzig og RB Salzburg var av det spesielle slaget da begge klubber er sponset av energidrikkeprodusenten Red Bull og begge lags hjemmearena heter det samme, selv om de er plassert i to forskjellige land.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere