Gull i Skien?

Foto: hesteguiden.com

Lovende Gull Tider går ned to klasser på Klosterskogen i Skien i kveld, og da skulle alt ligge til rette for årets tredje triumf.

31.10.13 11:30

Vi er inne i en herlig travuke der høydepunktene kommer tett, ikke minst kommende helg. Lørdag er det Jarlsberg som byr på V75, og og i og med at det ikke ble utbetaling for fem rette under onsdagens ekstra V75 på Bjerke vil det være mulig å ta med seg drøye 20 millioner kroner for en eventuell alenevinner på lørdag under V75-løpene på Jarlsberg. Søndag er det pengestinne Breeders Crown-finaler på Eskilstuna, og ekstra V75 fra Sverige med 24 millioner kroner til en eventuell alenekupong. Det er altså store gevinstmuligheter kommende helg.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Nettavisens travredaksjon klarte dessverre ikke å fange sistevalget 5 Lindy's Chosen One i V75-3 på Bjerke onsdag, i en V75-omgang som igjen ble en eksperttippers mareritt. Fem førstevalg, ett femtevalg og et dønn sistevalg er skrekkscenarioet for oss eksperttippere. Er vi ikke gode på det sistevalget, blir det dessverre bare smuler tilbake.

Da var det en mager trøst at undertegnede prikket V5 på tre andelslag på Eksperten til en utbetaling på rundt 12 000 kroner i V5 på Bjerke i går (fikk V5 to ganger på de tre lagene all den tid jeg hadde begge vinnerne i V5-2), men da ble det i hvert fall 36 000 kroner innspilt i den spilleformen.

Men Nettavisens travredaksjon har tross onsdagen hatt strålende tipssuksess denne uken. Under mandagens jackpotomgang i V65-spillet på Drammen klaffet det bra for undertegnede, når Moe Svarten innfridde som vår banker i V65-1. To systemspill på Ekspertensuste inn med seks rette og hver seg betalte de ut over 95 000 kroner. Totalt ble det over 200 000 kroner innspilt i Drammen mandag kveld.

Suksessen for Sportspill fortsatt i lunsjen på Bjerke tirsdag, når undertegnede prikket fem rette på samtlige andelslag på Eksperten, og da var nye 32 000 kroner innspilt et faktum. Vårt mellomste forslag på 420 kroner på Nettavisen betalte tilbake tett oppunder 2000 kroner, og i tillegg gikk DD inn på forslaget til 300 kroner til en utbetaling på flotte 2200 kroner!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Men torsdag er det også rikelig med muligheter og torsdagen starter opp med V4 fra Østersund, før Biri overtar med lunsjtrav her hjemme. Til kvelden byr på Klosterskogen på en svært spennende V65-omgang, mens Åby travbane i Gøteborg er vertskap for V64-løpene fra Sverige torsdag kveld.

Innleveringsfrister Klosterskogen
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong.

HTML EMBED

Billig oppgave
I et kaldblodsløp i V65-1 er det ikke alt for høy klasse på deltagerne, og da ligner det en topp vinnersjanse for 6 Gull Tider. 3-årshoppa er i rivende utvikling, og dagens konkurrenter, tror vi hun "spiser" til slutt. Hoppa har vunnet to løp så langt i karrieren, og vi tror sterkt på at den tredje triumfen blir bokført i kveld.

I den nest siste starten gikk hun et strålende løp til tredje på 30.1 full vei etter stort terrengtap på galopp etter 700 meter, og sist var det en fremskutt plassering som gikk fløyten på oppløpsgalopp. Det var mot en av årgangstoppene Nyland i et V75-løp, og mot billig motstand i kveld, kan vi ikke gardere denne.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong.

HTML EMBED

Fin duell
I et nytt kaldblodsløp i V65-5 må det et jordskjelv til, dersom ikke vinneren er å finne på duoen 3 Valle Jerven og 9 Sjeikens Gull, men hvem av de to som trekker det lengste strået til slutt, er vi ikke sikre på. Førstnevnte var tapper til sølv på 29.9 over 2500 meter sist, og 4-åringen kan lede rundt om i kveld.

Sistnevnte har vunnet hele 11 av 14 starter så langt i karrieren, og 6-åringen utvikler seg stadig. Det ble en forholdsvis kontrollert seier på fine 25.3 over en sprint i et V75-løp i den siste starten for ham, og dersom han takler de litt krappe svingene i Skien (vært litt skjev før), er det snakk om en topp vinnersjanse.

Se opp!
I et varmblodsløp i V65-4 ligner det ved første øyekast et tohesters oppgjør, og da snakker vi om duoen 1 Dumdummaid og 3 Queen Corall, og begge skal selvsagt tilmåles solide vinnersjanser. Førstnevnte holder uforandret fin form, og innsatsen til tredje på 16.5 på en sprint i den siste starten fra "dødens", var god.

Sistnevnte er fortsatt ikke av de tøffeste til slutt, men 4-årshoppa har uansett hevet seg et hakk i regi Lars O. Romtveit. Hun fikk sølv på 19.6 over 2500 meter sist, og dagens distanse sprint, skal være en klar fordel. Vi vil uansett varsle kraftig for 8 Envision her, og hun har kun 5% av innsatsene på seg i kveld!

Spennende det, og vi krysser på alle bonger. Hoppa dukket opp i regi Tor O. Halle i den siste starten, og der satt hun bom fast som femte på 16.7 over aktuell distanse. Hun så grisepigg ut til slutt den dagen, og med løp i kroppen etter en mindre pause, er nok ikke den fartsfyllte hoppa noe dårligere til kveldens dyst.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.