RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gulldrømmen lever videre

Foto: Hommedal, Marit (Scanpix)
Sist oppdatert:
Det er mål som avgjør fotballkamper. Dermed er Brann fremdeles med i gullkamkampen takket være Robbie Winters.

Brann-Odd Grenland 1-0

Det var nok ingen trøndere som ble skremt av det Brann presterte på Stadion i kveld, Robbie Winters var den eneste som kan være skikkelig fornøyd med seg selv etter at han på egenhånd ordnet seiersmålet i det 65.minutt.

Under pari
For det var ikke en sprudlende og overbevisende forestilling vi fikk se av Brann i kveld. Martin Andresen og Eirik Bakke klarte aldri helt å ta tak i midtbanen og på topp kjempet Sæternes og Winters en ensom kamp mot gode Odd-stoppere. Og når spillet ikke fløt, spredde også frustrasjonen seg. Det ble alt for mye nesten over det meste som Brann foretok seg i kveld. Brann kan også takke flaksen for at ikke Pelle Nilsson eller Jacob Sørensen begravde gull-planene for godt. Begge to hadde kjempesjanser til å score, men Brann ble reddet av små marginer.

Svakt før pause
Det så ut til at Brann-spillerne var preget av stundens alvor i den første omgangen. Vel startet de med et høyt press og hadde noen brukbare avslutninger de første fem minuttene, men så var det slutt. Usikkerheten spredde seg og feilpasningene florerte. Brann slet rett og slett med et godt organisert Odd-lag som hadde gjort hjemmeleksen sin.

- Vi hadde fortjent mer, men guttene skal ha ros for å ha løftet seg fra den første omgangen,sier Mjelde til TV2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere