Gå til sidens hovedinnhold

Gullet går til...

To lag gjenstår i tabelltipset. Rosenborg og Vålerenga. En av dem er vårt gulltips for 2005. TV 2 Nettavisen presenterer hvem vi tror tar gull og sølv.

Det går mot tidenes sesong i den norske eliteserien. Klubbene melder om rekordstort sesongkortsalg, og den ferske tilskuerrekorden fra i fjor vil etter alle solemerker bli knust. Den økte publikumstilstrømmingen skyldes blant annet økt oppmerksomhet i media, nye og flotte stadionanlegg - men selvsagt først og fremst at den sportslige kvaliteten er bedre enn noen gang.

Det strømmer på med nye, spennende spillere fra utenlandske klubber, i tillegg til at flere av de store profilene vender hjem fra opphold i utlandet. Åge Hareide plukker stadig landslagsspillere fra den hjemlige serien - som etter mange år med total Rosenborg-dominans endelig ser ut til å bli spennende. I fjor ble ikke seriegullet klart før på overtid i siste serierunde.

TV 2 Nettavisen tror det kan bli rekordjevnt og nerverpirrende også i år. I toppen skiller det seg ut noen klare favoritter, mens det er sjeldent vanskelig å plukke soleklare dumpekandidater. Vi gjør imidlertid et ærlig forsøk. Frem til seriestart vil vi presentere to og to klubber i tabellform - fra siste- til førsteplass. Klikk på hvert av lagene for å få en oversikt over lagene, samt vår begrunnelse for hvorfor vi tror de havner på akkurat den plassen.

1.

Rosenborg

2.

Vålerenga

3.

Brann

4.

Lyn

5.

Viking

6.

Lillestrøm

7.

Ham-Kam

8.

Odd Grenland

9.

Start

10.

Tromsø

11.

Bodø/Glimt

--------------------


12.

Molde

-------------------


13. Aalesund


14.

Fredrikstad
Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping