*Nettavisen* Sport.

Gullet røk på siste skyting

Foto: Heiko Junge (Scanpix)

Liv Grete Poiree ledet etter tre skytinger, men fikk det tøft på siste stående. - Jeg er skikkelig forbannet nå, sa hun etter løpet.

13.02.06 14:23

Det så så lovende ut. Liv Grete Poiree gikk fort i løypa, og etter tre skytinger sto navnet hennes øverst på resultatlista. Hun hadde skutt tre fulle hus, og kom inn til siste skyting vel vitende om at gullet ville bli hennes om hun plaffet ned alle blinkene.

Forbannet
Hun begynte med å bomme. Så traff hun. Og så ble det en bom til. Til slutt sto det igjen tre blinker, og det var to for mye i forhold til å få medalje. Veldig synd for Liv Grete, som virket å ha et gull-løp på gang.

- Jeg hadde en god følelse hele veien egentlig, og det er bare å beklage det som skjer. Jeg er skikkelig forbannet nå, sa hun til NRK etter løpet.

Hun var ganske rolig inn mot siste skyting.

- Jeg var kanskje for rolig. Jeg ble litt for feig på den siste skytingen, og akkurat nå har jeg ikke så forferdlig mange fine ord om- det som skjedde, utdypet hun.

Bra av Berger
Tora Berger gikk et godt løp, og ble nest best av våre på en 14. plass. Det betyr med all sannsynlighet at hun ikke har gått sitt siste renn i OL.

De andre norske jentene både skjøt og gikk seg fullstendig bort. Gunn Margit Andreassen skjøt til alt overmål på feil skive på siste skyting, og pådro seg fem ekstraminutter bare der.

- Heldigvis var ikke dette et toppløp. Da ville det vært ille, sa Gunn Margit om feilskytingen.

Dobbelt russisk
Linda Tjørhom begynte med to bom på sin første skyting, og fulgte opp med to bom på neste stående også. Dermed var løpet kjørt.

- Dette var ikke bra i det hele tatt. Det var greit å komme i gang, så får vi håpe det går bedre etter hvert, sa hun etter sitt løp.

Svetlana Ishmouratova vant klart foran Olga Pyleva. Tyske Martina Glagow tok bronsen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag