Gullgutten framfor noen

LERKENDAL (TV2 Nettavisen): Roar Strand innkasserte sin 18. gullmedalje i kveld – 13 seriegull og fem cupgull. Dermed befestet han stillingen som gullgutten framfor noen i norsk fotball.

31.10.04 00:24

- Dette gullet smaker utrolig godt, sier 34-åringen til TV 2 Nettavisen, og tar et godt tak i medaljen han fikk etter tidenes thrilleravslutning i toppserien.

- Faktisk vurderer jeg å rangere denne tittelen som den aller gjeveste. Måten vi hentet hjem årets mesterskap på, vil jeg huske lenge. Snakk om thriller! sier Rosenborgs midtbanesliter, som i kjent stil løp til krampen tok ham også i årets siste seriekamp.

- Jeg klarte å stenge det som skjedde på Ullevaal helt ute inntil jeg gikk av banen fem minutter før full tid. Da fikk jeg skjelven for alvor. Jeg trodde kanskje vi måtte nøye oss med sølv. Men da Frode satte inn 4-1, skjønte jeg at det kunne gå veien. Stort! sier gullgrossisten, som på toppen av det hele spilte sin RBK-kamp nummer 300 i kveld. Snakk om jubileum.

- Nå skal vi feire mesterskapet. Det må være lov i kveld. La gå at vi skal møte PSV neste uke. Akkurat nå er det lenge til tirsdag, smiler Roar Strand.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag