*Nettavisen* Sport.

Gullhånda

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Les Johnny Loddens pokerblogg.

På Bahamas spilte jeg bare main event og en 5k side event de hadde, men begge deler gikk rett i vasken, så jeg fikk nok av tid til å slappe av på beachen istedenfor, noe jeg mildt sagt ikke hadde noe imot. Etter rundt 10 dager nede i Karibien gikk turen tilbake til kalde, kalde Norge...

Etter en lang og stressende tur var jeg omsider i Oslo, 26 timer etter at jeg forlot hotellet på Paradise Island. Planen var egentlig å bli noen dager til der nede, men ettersom Gullhånda gikk av stabelen på lørdag, følte jeg meg nesten nødt til å dra hjem.

For dem som ikke vet hva Gullhånda innebærer, så er det en kåring/ranking av beste norske turneringsspiller gjennom ett år som får litt heder og ære. Samtidig som det er noen freeroll-turneringer og mye drikke og moro som skjer. I år vant jeg denne kåringen, selv om jeg ikke har så veldig bra resultater, så var det nok til å ta hjem trofeet, noe som føles ganske bra. Men det som ikke er bra for norsk poker var at jeg vant ganske klart og det uten noen topplasseringer, så nordmenn har bare å skjerpe seg i 2009!

Dessverre så fikk jeg ikke med meg pokalen hjem ettersom noen visstnok knuste den i trappa! Om noen rett og slett prøvde og stjele den og mislyktes, vet jeg rett og slett ikke, men satser på at Vi Menn, som er sponsor for Gullhånda, klarer å lage en ny! Fin å ha på hylla :)

Etter noen aktive dager i Oslo der vi blant annet var oppe i Korketrekkeren (akebakke!) på mandag og innom Latter på tirsdag, gikk turen til Brasil på onsdag! Eller, det vil si at jeg sitter på flyet fra Lisboa til Fortaleza og skriver nå! Kan ikke si hvor mye jeg gleder meg til å komme ned dit! Planen er å bare slappe av i rett over to uker før turen går tilbake til Lisboa og en 2500$ som min gamle sponsor Betsson arrangerer der nede. Etter en ny uke i Lisboa går turen direkte til København der EP-én venter!

Angående min nettspilling så er den for tiden ganske liten. Jeg klarer rett og slett ikke å vinne lenger, så jeg spiller minimalt og mest turneringer om jeg spiller, men det som er så kjedelig med det, er at det er så få turneringer som det er gøy å spille. Det er enten for liten buy-in eller for mye folk. Motivasjonen for nettspilling er heller laber, men nå som vi skal kose oss i huset til Froppa og jeg reiser med en gjeng som er ganske glad i flopper (spesielt Morad), så satser jeg på den kommer tilbake om kveldene her nede!

Angående sponsingen mi med PokerStars så er denne ennå ikke i boks, dessverre. Det er ennå noen små detaljer som gjenstår før begge parter føler seg fornøyde! Mitt mål er selvsagt å komme inn på Pro-laget deres.

Nå kom endelig den deilige, nydelige, velsmakende flymaten: P på bordet, så det er på tide å pakke sakene!

Jeg kommer tilbake med en mer humorblogg i Brasil etter at noen dager er unnagjort og folk har fått vist seg fram!

GG

Johnny

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag