RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gullhjelmen er tilbake

Sist oppdatert:
Mandag får Atle Hamre sin lisens tilbake. Samme dag kjører han løp på Drammen travbane.

3. juli får Atle Hamre tilbake sin travlisens. Ca klokken 1800 samme kveld, i det første løpet på Drammen travbane, sitter mannen med gullhjelmen i sulkyen bak hesten Giggle Face.

- Jeg er kraftig sugen på å kjøre løp nå. Har jo ikke kjørt løp på fire og et halvt år, sier ferdigsonede Atle Hamre til iBergen.no.

- Så nå er sirkuset i gang igjen?
- Nja, jeg hadde tenkt å ta det forsiktig og stille. Kanskje klokt av meg å holde en lav profil. Men det er kanskje ikke så lett - regner med at jeg ikke er blitt glemt. Men jeg er jo god gammel bergenser og klar for det meste, sier Hamre som bedyrer at folk må ha tolmodighet - han er rusten.

- Derfor jeg starter litt rolig - må jo få en sjanse til å komme tilbake igjen. Men neste år blir det ordentlig. Skal over å trene noen hester i Florida i vinter og disse skal gjøre det godt både i Elitloppet og i Oslo Grand Prix. Det er målet mitt og når jeg setter meg et mål så bruker jeg å holde det, sier Atle Hamre som nå håper å rette opp den negative omtalen som norsk travsport har hatt de siste årene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere